Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy közös tetoválást csináltat a szerelmével

Ezek a csillagjegyek nagyon merészek, hiszen gondolkodás nélkül közös tetoválást készíttetnek a szerelmükkel. Eszükbe sem jut, hogy a kapcsolat talán nem tart örökké... Vajon te köztük vagy? És a párod? A horoszkóp bemutatja a legbátrabbakat...

Persze, sokan inkább azt mondanák rájuk, hogy túlzottan is forrófejűek és meggondolatlanok. A szerelem kezdetén könnyelműen tesznek olyasmit, amit talán később megbánnak. Közös tetoválással erősítik meg az egymás iránt érzett szerelmüket. S ha véget ér a kapcsolat? Eszükbe sem jut ilyesmire gondolni. Végül is, valahol igazat lehet adni nekik. Vajon te is ezen csillagjegyek közé tartozol? Te csináltatnál, vagy talán máris csináltattál közös tetoválást a pároddal? A horoszkóp ezúttal is érdekes információkat fed fel.

A Kos imádja az izgalmakat

A Kos hajlamos hirtelen fejjel dönteni. De csak azért teszi, mert imádja az egyedit, az izgalmat, az újdonságokat. S egy közös tetoválás a szerelmével pontosan ilyen hajmeresztő ötlet. A pillanatnak él, s ami jó ötletnek tűnik első hallásra, azon nem gondolkodik, azonnal igent mond rá. Róla nem lehet állítani, hogy minden jó elrontója lenne. Sőt, ha valaki merész és bátor, akkor a Kos az. Fejest ugrik a szerelembe, a párkapcsolatba, s nem foglalkozik a jövővel. S amikor igazán szerelmes, az egész világnak meg akarja mutatni a boldogságát. Ehhez pedig a közös tetkó tökéletes lehetőség.

Ezek a csillagjegyek tetoválással pecsételik meg a szerelmüket

Ezek a csillagjegyek tetoválással pecsételik meg a szerelmüket (fotó: Getty)

A Rák a tetoválást is bevállalja a szerelméért

A Rák azért jóval keményebb dió a Kosnál. Őt nem lehet mindenbe belerángatni, legalábbis első szóra nem. Inkább lassan és kimérten halad a szerelemben, nem sieti el a döntéseit. Ugyanakkor a párja, a szerelem mindennél fontosabb az életében. S ha igaz szerelmére talál, érte mindenre képes. A közös tetoválásra is. Persze csak akkor, ha valóban bízik a társában, s a kapcsolat már kiállta a kezdeti próbát. Nála a teljes elköteleződés jele a közös tetkó. S örömmel mutatja meg mindenkinek, hogy milyen mélyen érez a szerelme iránt. S persze ezek az érzések kölcsönösek…

A Halak romantikus ötletnek találja a közös tetoválást

A Halak talán a legromantikusabb csillagjegy. S az ötlet, hogy szerelmét közös tetoválással mutassa meg a világnak, elképesztően romantikusnak tűnhet. Az összetartozás, az együttérzés, a kapocs számára a közös tetoválás, amely egyben nagyon izgalmas lehetőség is. Imádja az egyediséget, a különleges jeleket, s persze kicsit titokzatos és megfejthetetlen jelleméhez kifejezetten illik egy olyan szimbólum, ami a párjával együtt teljes és egész. S ha már közös tetoválást csináltat a szerelmével, mélyen hisz benne, hogy a kapcsolat örökre szól. 

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top