Horoszkóp

Ilyen a Kos, amikor fülig szerelmes

A horoszkópból pontosan kiolvasható minden csillagjegy tulajdonsága. Mindenki másként éli meg a szerelmet, a párkapcsolatot, s másként is viselkedik, amikor igazán szerelmes. Milyen a Kos, amikor fülig beléd szeretett? Íme a részletek...

A Kos rendkívül aktívan, szenvedélyesen éli az életét, és ez a párkapcsolataira is pontosan ennyire érvényes. A szerelem valódi kihívást jelent neki, a „vadászat izgalmát”, amikor okosan cserkészi be „áldozatát”. Hihetetlen örömmel és felfokozott vággyal tölti el ez a játék, amely minél tovább tart, annál izgalmasabb is. Bár alapvetően nem tud várni, és mindent nagyon gyorsan akar elérni, a szerelem esetében, ami túl könnyen jön, az könnyen is megy nála.

A Kos szenvedélyesen szeret

A Kos ugyanakkor nagyon hűséges társ tud lenni, hiszen ő is tartós és boldog párkapcsolatra vágyik. Viszont, ha túlzottan is kiszámíthatóvá, egyhangúvá válik a párkapcsolata, s már semmilyen kihívást, izgalmat nem talál benne, könnyen türelmetlen lesz. Ismerve a Kos, e roppant férfias energiákkal rendelkező csillagjegy legfőbb tulajdonságait, sokan úgy gondolják – legyen szó Kos nőről vagy Kos férfiról –, ő biztosan passzív, törékeny, elfogadó, alázatos partnerre vágyik. Nos ennél nagyobbat nem is tévedhetnének. Bár kétségtelenül ilyen társra is akadhat nála példa, neki az ezek kapcsolatok ujjgyakorlatot jelentenek, és gyorsan ki is ábrándul a társából. Akkor állapodik meg, ha olyan partnerre talál, aki folyamatosan inspirálja, akivel egyenrangú párkapcsolatban élhet, akit egyszerűen nem tud uralni.

Ilyen a Kos nő és férfi, amikor fülig szerelmes (iStock)

A Kos nagyon is romantikus csillagjegy

A Kos született romantikus. Persze, csak bizonyos mértékben és szempontból. Ő ugyanis nem sétálgat édes kettesben a naplementében a párjával, de ha izgalmas és igazán vidám programot találnak ki együtt, abban mindenkor partner. Szereti az őrültségeket, örömmel utazik el bárhová, sőt még azt sem bánja, ha ezért órákat kell vezetnie. Szenvedélyesen vágyik az újdonságra, az új élményekre, melyekre egyszerűen szüksége van. Nem is tudna élni ezek nélkül. Ha mozgalmas, eseménydús az élete, nála nagyszerűbb partnert elképzelni sem lehet.

Mindez nem jelenti, hogy folyton neked kellene szervezned Kos párod programjait, életét, csupán azt, hogy örömmel tartasz vele, és nem akarod őt semmi jótól megfosztani. Ne próbáld visszafogni, amikor újabb kihívásokra és kalandokra vágyik, legyenek azok testi, szellemi izgalmak. Mellette lehet, sőt kell is, hogy önálló életed, hobbid legyen, mert így ő sem érzi, hogy minden percedet irányíthatja, hiszen épp ez vezetne a szerelem elmúlásához.

A Kos nagyon izgalmas szerető

Unatkozni a Kos mellett biztosan nem fogsz. Hihetetlenül ambiciózus, lelkes, aktív csillagjegy, aki folyamatosan mozgásban van, gyűjti az új élményeket, tapasztalatokat. De nemcsak magának, akkor a legboldogabb, ha veled is megoszthatja az örömét. Amellett, hogy szellemileg izgalmas és ösztönző partner, a hálószobában is nagyon szenvedélyes típus. Néha túlzottan is heves lehet, ilyenkor érdemes őt picit visszafogni. Amikor igazán szerelmes, minden porcikájával akar téged, és mindent megtesz, hogy valóban boldognak is láthasson.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top