nlc.hu
Horoszkóp

A Koshoz illő párok

Ezzel a 3 csillagjeggyel alkot remek párt a Kos

A Kos csillagjegy párkapcsolatai igen intenzívek és vibrálóak, így olyan partnerre van szüksége, aki ezt értékelni tudja.

Nyilas

A Kosnak a szintén tüzes jegyű Nyilassal rengeteg közös vonása van, éppen ettől illenek annyira egymáshoz. Tele vannak élettel, tettvággyal és optimizmussal. Szenvedélyesek és rendkívül extrovertáltak. Nem telik sok időbe, hogy egymásba szeressenek, a kapcsolatuk pedig nagyon intenzív. Ha ez a két jegy kerül össze, nem kell attól tartaniuk, hogy a viszonyuk egyhamar ellaposodna. Párként nagyon szórakoztatóak egymás számára, a közös életük állandó felfedezés. A Kos csodálja a Nyilas szabad szellemét, míg a Nyilas leginkább a Kos megingathatatlan magabiztosságát tartja nagyra. Az ágyban is tökéletesen kompatibilisek egymással, vérmérsékletüket és igényeiket illetően egyaránt.

Összeilletek?

Összeilletek? (Illusztráció: Getty Images)

Oroszlán 

A szintén tűz elemű Oroszlán is ideális társa lehet a Kosnak. Külön-külön sem ismerik a félelmet, azonban közösen végképp megállíthatatlanok. Mindkét jegy szülöttei szeretik az önállóságot, éppen ezért képesek ezt a tulajdonságot maximálisan tiszteletben tartani a másikban. Egyaránt társasági emberek és igénylik a figyelmet, imádnak a középpontban lenni, amit nem is esik nehezükre elérni. A Kos-Oroszlán párosnak kétségkívül osztoznia kell a rivaldafényen, ám ebből egyrészt rengeteget tanulnak, másrészt még fel is erősítik egymás ragyogását. A szexuális életük kimondottan aktív és kalandos.

Ikrek

A nem tüzes csillagjegyek közül a Kos az Ikrekkel élheti meg a legizgalmasabb szerelmet. A két jegy szülöttei hasonlóan élénkek és vibrálóak, ezzel a legjobbat hozzák ki a másikból. A Kost lenyűgözi az Ikrek intelligenciája és szellemessége, míg az Ikreket pedig a Kos magabiztossága és ereje vonzza. A Kos imádja a spontán dolgokat, így az Ikrekre pedig jellemző  kiszámíthatatlanságra a legkevésbé sem tekint negatívumként, sőt, ez is hajtóerőként van jelen a kapcsolatukban. Ez az szerelem sosem szürkül bele a hétköznapokba. A szexben a Kosnak jut a vezető szerep, ami azonban az Ikreknek egyáltalán nincs ellenére.

via

Olvass még a Kos csillagjegyről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top