Horoszkóp

Ismerd meg a Kos 3 típusát és legfőbb tulajdonságait

Talán te is tapasztaltad már, hogy a csillagjegyedhez írt jellemvonások nem igazán illenek rád. Ha a Kos jelében születtél, könnyen lehet, épp ezért. A Kosnak, mint minden más jegynek, 3 típusa ismert. A horoszkópból megtudhatod a részleteket...

A különleges horoszkópból most fény derül arra a rejtélyre, hogyan lehetséges, hogy két azonos csillagjegyben született ember mégis nagyon sok tulajdonságban különbözik egymástól. Ha eddig nem értetted, miért nem illenek rád a jellemzések, végre megtudhatod a választ.

Ismerd meg ezúttal a Kos három típusát. S azért három típus, mert az asztrológia három dekádra osztja a jegyeket. Minden dekád más és más tulajdonságot, jellemvonást is hordoz. S így történhet meg, hogy rád nem illenek a horoszkóp jellemzései.

A Kos tüzes csillagjegy

A horoszkópban minden jegy pontosan 30 fokra helyezkedik el egymástól, s ezt a 30 fokot osztja háromszor 10 fokra az asztrológia. A dekádok pedig a társ csillagjegyek tulajdonságait is képviselik. A Kos a tüzes csillagjegyek közé tartozik. Két társa az Oroszlán és a Nyilas. Ebből adódóan a Kos

  • első dekádjába tartozol, ha március 21-30. között születtél, s te a Kos jegy tulajdonságait képviseled.
  • második dekádjába tartozol, ha március 31. és április 10. között születtél, s te a Kos mellett az Oroszlán tulajdonságait is képviseled.
  • harmadik dekádjába tartozol, ha április 11-20. között születtél, és a Kos mellett a Nyilas tulajdonságai is megtalálhatók benned.
Ezért különböznek egymástól a Kos jegy szülöttei

Ezért különböznek egymástól a Kos jegy szülöttei (fotó: Pixabay)

A Kos első dekádja

A legerőteljesebben te hordozod a Kos csillagjegy jellemvonásait. A jegyed és a dekád uralkodó bolygója is a Mars, amelynek köszönhetően nagyon energikus, lelkes és szenvedélyes típus vagy. Az életed csupa változás és kihívás, imádod az izgalmat, szívesen kockáztatsz, ha kell. Az is igaz, hogy a türelem nem tartozik az erősségeid közé, te mindent gyorsan akarsz elérni. A szerelemben néha könnyelmű lehetsz. Hirtelen robbansz, de ugyanilyen gyorsan le is higgadsz.

A Kos második dekádja

Ha a Kos második dekádjában születtél, az Oroszlán csillagjegy tulajdonságait is hordozod, hiszen a Mars mellett az Oroszlán uralkodó bolygója, a Nap is nagyon erősen hat rád. Született vezető vagy, és szívesen vállalod a domináns szerepet. Azt már kevésbé viseled jól, ha mások akarják megmondani, hogy mit tehetsz és mit nem. Nagyon szereted az elismerést, a figyelmet, de nagylelkűség is jellemez téged. Népszerű ember vagy, nagyon szereted a társasági életet. Erős a kisugárzásod, nem lehet téged nem észrevenni.

A Kos harmadik dekádja

Amennyiben a Kos harmadik dekádjában születtél, a Kos mellett a Nyilas tulajdonságai is érvényesülnek nálad. A Mars mellett a Nyilas uralkodó bolygója, a Jupiter energiája is erőteljesen hat rád. Kifejezetten aktív és vállalkozó szellemű vagy, erősen vágysz a magas pozícióra, a megbecsülésre a munkádban, a társasági életedben. Igazi felfedező rejlik benned, kiváló ötleteid vannak, amelyeket rendre meg is valósítasz. Siker, a pénz mozgat téged a leginkább, a szerelem kevésbé fontos cél az életedben.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top