Horoszkóp

10 érdekesség, amit nem tudtál a tüzes csillagjegyekről

10 olyan érdekességre derül fény, amit eddig nem tudhattál a tűz elem csillagjegyeiről. Lerántjuk hát a leplet a Kos, az Oroszlán és a Nyilas jegyekről.

Az asztrológia négy elemhez, a tűz, a víz, a levegő és a föld elemhez sorolja a csillagjegyeket. A tüzes jegyek: a Kos, az Oroszlán és a Nyilas. Róluk osztunk meg olyan titkokat és érdekességeket, amelyeket eddig nem hallhattál.

1. Csináljuk meg – a tüzes csillagjegyek szerint

Az Oroszlán, a Kos és a Nyilas híresek a bennük rejlő energiáról. Ha valamit elterveznek, azt végig is csinálják. Nincs számukra lehetetlen. Nem várnak arra, hogy majd úgyis történik valami, ők elébe mennek a dolgoknak. Ha valamit megígérnek, biztos lehetsz benne, hogy tartják magukat a határidőhöz.

2. Ösztönösen cselekszenek

A Nyilas, az Oroszlán és a Kos ösztönösen tudják, mi a helyes. Bármilyen furcsán hangzik, de gyakran hallgatnak a megérzéseikre.

3. A tüzes jegyek kiváló vezetők

A tüzes csillagjegyek képviselői nagyszerű vezetők. Ha Kos, Oroszlán vagy Nyilas beosztottjaként dolgozol, már tapasztalhattad a vidám, jó hangulatú munkahelyi légkört. Ennek ellenére következetesek, és megkövetelik a fegyelmet.

4. A tüzes jegyek őszinték

A tüzes jegyek becsületesek, őszinték, nyitottak. Ezért sem véletlen, hogy sokan keresik a társaságukat, vagy szeretnek velük együttműködni.

A Kos, az Oroszlán és a Nyilas számos dologban hasonlítanak
A Kos, az Oroszlán és a Nyilas számos dologban hasonlítanak

5. Nagylelkűek

Ha valakikre jellemző a nagylelkűség, azok minden bizonnyal az Oroszlán, a Kos és a Nyilas jegyekből kerülnek ki. Az is biztos, hogy ez a tulajdonság akkor kerül előtérbe náluk, amikor úgy igazán szerelmesek.

6. A tüzes jegyek függetlenek

Bele is pusztulnának, ha függeniük kellene másoktól. Megteremtik maguknak az anyagi biztonságot, amit szívesen megosztanak a szeretteikkel is. 

7. Keményen dolgoznak

A Kos, a Nyilas és az Oroszlán jegyűekre különösen igaz, hogy kőkeményen dolgoznak. Már-már munkamániásak is lehetnek. Az is előfordulhat, a munkájukat a párkapcsolatuk elé helyezik.

8. Könnyen megsértődnek

Bármilyen harciasaknak és keményeknek tűnnek, a tüzes jegyek bizony nagyon könnyen megsértődnek, ha kritika éri őket. Ha megsérted őket, jobb minél előbb bocsánatukat kérned, mert a haragjukat jobb elkerülni.

9. Elrejtik a félelmeiket

Bátrak, erősek, kemények, de még bennük is rejlenek félelmek. Több dologtól is retteghetnek, például attól, hogy kiderül, mennyi mindentől félnek.

10. A tüzes jegyek gondtalanok

A tüzes csillagjegyekre jellemző, hogy szeretik a dolgokat könnyedén venni. Leginkább azokhoz vonzódnak, akik szintén az átlagoshoz képest könnyedén átlendülnek a problémák felett.

A tüzes csillagjegyekről számod dolgot nem tudhattál eddig
A tüzes csillagjegyekről számos dolgot nem tudhattál eddig

(via Gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top