Horoszkóp

Ettől rettegnek a legjobban a csillagjegyek a horoszkópok szerint

Neked mi a legnagyobb félelmed? És mitől tart a leginkább a szerelmed? Vajon az rémíti meg, hogy nem lesz munkája, vagy az esküvő lehetőségétől retteg? Esetleg attól, hogy magányosan éli majd az életét? A csillagjegyeket más és más félelmek gyötrik.

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos, bármennyire is hihetetlen, de retteg a betegségekről. Félelmet okozhat számára, hogy észrevétlenné válik, de az is, hogy nem számít többé a véleménye. Erősnek, hősnek képzeli magát, ezért egy világ omlana össze benne, ha valaki a gyengeségeire tapintana rá.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika a kiszámíthatatlan és rossz dolgoktól fél a leginkább. Azt sem viselnél jól, ha a kényelmét érintenék a számára kellemetlen változások, de retteg attól is, hogy csalódnia kell a párkapcsolatában. A pénzügyei miatt ez a csillagjegy pedig szinte folyamatosan aggódik.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek leginkább attól retteg, hogy napvilágot lát valamilyen számára nyomasztó igazság. Az is félelemmel tölti el, hogy nehéz döntést kell meghoznia, amire nem a legjobb időben kerül sor. Teljes kétséggel tölti el, hogy a szabadságát veszítheti el.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák a múlt fájdalmaitól fél a leginkább, és attól, hogy azokat ismét át kell élnie. Rettegéssel tölti el, hogy ki kell lépnie a komfortzónájából, de azt is nehezen viselné, ha szerette szenvedését kellene végignéznie.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán attól fél a legjobban, hogy nem láthatja többé azt, akit a legjobban szeret. Az is nagyon megviselné, ha átnéznének rajta mások, ha jelentéktelennek tartanák, ha elveszítené a kivívott tiszteletet és megbecsülést.

Más és más dologtól félnek a csillagjegyek
Más és más dologtól félnek a csillagjegyek

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz a Kosokhoz hasonlóan retteg a betegségektől, számára ugyanis az egészsége az egyik legnagyobb kincs. Azt is rendkívül rosszul viseli, ha anyagilag másoktól kell függenie, vagy megkérdőjelezik a hozzáértését, és nem lenne rá többé szükség sem a munkájában, sem a magánéletében.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Az élete teljes kontroll és korlátok alá esik, és a véget nem érő konfliktushelyzetek azok, amelyek a Mérleg félelmeit okozzák. Horoszkópja szerint ez a csillagjegy attól is retteg, hogy szerettei hátat fordítanak neki, vagy megbocsáthatatlan dolgot követnek el ellene.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A testi és lelki fájdalmaktól fél leginkább a Skorpió. Azt sem szeretné, ha kiderülnének a hiányosságai, a benne uralkodó bizonytalanságok, amelyek miatt kevesebbnek érezné magát. Attól pedig végképp retteg, hogy elárulják azok, akikben a leginkább megbízik.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas nagyon fél attól, hogy nem találja az életcélját. Rettegéssel tölti el a gondolat, hogy megbocsáthatatlan dolgot tesznek ellene, de azt is nehezen viseli, ha a kitűzött feladatait nem tudná megvalósítani, ha kudarcot vallana.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak rendkívül fél attól, hogy ő is hibázhat, amiért mások elmarasztalják. Azt sem szeretné átélni, ha kiderülne, hogy az anyagi stabilitását, a függetlenségét nem tudja megőrizni. A pénzügyi káosz lehetőségétől pedig egyenesen retteg ez a csillagjegy.

Mindenkiben rejtőznek félelmek
Mindenkiben rejtőznek félelmek

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő legnagyobb félelme, hogy elveszíti a függetlenségét, a szabadságát, ami nélkül pedig létezni sem tud. Az is nagyon bántaná, ha azt híresztelnék róla, mennyire tudatlan és ostoba. Félelmet kelt benne a gondolat, hogy megtett mindent, mégsem ismerik el az erőfeszítéseit.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak a szenvedéstől tart a leginkább, de azt sem szeretné, ha szerette szenvedését kellene végigkövetnie. A teljes visszautasítás is félelmet kelt benne, ahogyan az is, hogy az életét magányosan éli, mert nem találja azt a társat, akit szívből szerethet.

(via ZodiacCity)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top