Horoszkóp

Ez a Kos véleménye a csillagjegyekről. Kit kedvel, és ki az, akit ki nem állhat?

Vajon hogyan vélekedik rólad a Kos? Frappánsan és rendkívül találóan. Inspiráló és szórakoztató horoszkóp következik, amelyből megtudhatod, mit gondol a Kos a többi csillagjegyről. Ki az, akit kedvel és ki az, akit ki nem állhat? Különleges horoszkópsorozatunk első részét olvasod.

A Kos (március 21.– április 19.)

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp kos csillagjegyA Kos lelkes, szenvedélyes, valódi úttörő alkat. Imádja a kalandokat, az újdonságokat, kíváncsi és rendkívül céltudatos csillagjegy. Tudja, mit akar elérni az életében, és meg is valósítja a vágyait. Hajtják az ösztönei, nagyon erős benne a versenyszellem. A győzelem hajtja, mindenben első akar lenni. Milyennek látja a Kos a többieket? Íme a részletek.

Ezt gondolja a Kos a Bikáról

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp bika csillagjegyNos, a Kos szerint a Bikatúlzottan is lassú és nehézkes, inkább unalmas, mint szórakoztató, nem mellesleg rémesen rugalmatlan. Úgy tűnik, ők ketten nem igazán találják a közös hangot.

Ezt gondolja a Kos az Ikrekről

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp ikrek csillagjegyA Kos szerint az Ikrek: bámulatos, elképesztő, magával ragadó. Jól kijönnek egymással? Nem nehéz kitalálni.

kos horoszkóp csillagjegyek vélemény

Így vélekedik a Kos a többi csillagjegyről (Thinkstockphotos)

Ez a Kos véleménye a Rákról

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp rák csillagjegyA Kos szerint a Rák: túlzottan is érzékeny. Bosszantó, mennyire könnyen elsírja magát. Nos, úgy tűnik, nem ők lesznek a legjobb barátok

Ez a Kos véleménye az Oroszlánról

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp oroszlán csillagjegyA Kos szerint az Oroszlánnal minden rendben van, egyetlen dolgot kivéve: miért nem képes beismerni, hogy jobb vagyok nála?.

Ezt gondolja a Kos a Szűzről

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp szűz csillagjegyA Kos szerint a Szűz: inkább szeszélyes, amolyan csodabogárféle. Bár az is igaz, van benne valami megmagyarázhatatlan.

Ez a Kos véleménye a Mérlegről

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp mérleg csillagjegyA Kos szerint a Mérleg: kiábrándítóan határozatlan. Kialszik belőlem a tűz mellette. Pedig valójában egészen jól kijöhetnének egymással.

Ezt gondolja a Kos a Skorpióról

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp skorpió csillagjegyA Kos szerint a Skorpió túlzottan is titokzatoskodó: őszinte leszek, fogalmam sincs, mit gondoljak róla.

Így nyilatkozik a Kos a Nyilasról

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp nyilas csillagjegyA Kos szerint a Nyilas: na, ő a legszórakoztatóbb csillagjegy. Könnyen szót értenek egymással? Nem is kérdéses.

kos horoszkóp csillagjegyek vélemény

Van, akivel jól kijön, másokkal meggyűlik a Kos baja (Thinkstockphotos)

Ezt gondolja a Kos a Bakról

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp bak csillagjegyA Kos szerint a Bak folyton vitatkozik. Akkor is visszavágok, ha történetesen igaza van! Nos, ők ketten igen gyakran akasztják össze a szarvaikat.

Ez a Kos véleménye a Vízöntőről

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp vízöntő csillagjegyA Kos szerint a Vízöntővel valami biztosan nem stimmel. Fura, érthetetlen, értelmezhetetlen. Aztán lehetséges, hogy mégis barátok lesznek. Egyszer. Valamikor.

Ez a Kos véleménye a Halakról

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp halak csillagjegyA Kos szerint a Halak: túlzottan is gyenge. Nem vállalja a véleményét, még vitatkozni sem lehet vele egy jót. Vélhetően ők ketten sem lesznek valódi jó barátok.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top