Horoszkóp

Lehengerlő ez a 6 csillagjegy

Ezek a csillagjegyek lehengerlően magabiztosak, erősek, határozottak. Nagyon meglepő horoszkóp következik, ugyanis egyáltalán nem azokat a nőket tartja a horoszkóp a legerősebbeknek, akik kívülről ezt sugallják magukról. Vajon te is köztük vagy?

Céltudatos, magabiztos, határozott… Hosszan lehetne még folytatni a listát, miszerint melyek azok a tulajdonságok, amelyek az igazán erős egyéniségű hölgyeket jellemezik. Más csillagjegyek kevésbé elszántak, s olykor megfutamodnak az előttük tornyosuló nehézségek láttán. Nos, vajon te is a legmagabiztosabbak közé tartozol? A horoszkópból kiderül.

A Kos a legerőteljesebb nő

A legerőteljesebb egyéniség a nők között kétségtelenül a Kos, mert ő valóban lehengerlően magabiztos és elszánt. Azt teszi, amit tennie kell, s nem szeretné, hogy bármi is elkerülje a figyelmét. Optimista, és mindig őszinte. Bármikor számítani lehet rá, legyen szó a legkilátástalanabb helyzetről, vagy bármilyen problémáról, ő biztosan megtalálja a kiutat.

Az Ikrek kifejezetten erős nő

Az Ikrek az egyik legerősebb nő a csillagjegyek között, ami gyors felfogásának köszönhető. Nem számít, mivel találja szembe magát, bármilyen szituációban könnyen elboldogul. Bár higgadtságát időnként elveszítheti, nem hagyja, hogy ez az érzés felülkerekedjen rajta. Remekül együttműködik másokkal, és jóval leleményesebb a többieknél.

A Bika a legmegbízhatóbb csillagjegy

Gyakorlatiassága és megbízhatósága okán került a Bika nő a lista elejére az erős egyéniségek között. Bármikor és bármiben lehet rá számítani, higgadt jellem, s a többi csillagjegyhez képest jóval több türelem szorult belé. Ő mindig betartja az ígéretét, soha tesz könnyelmű kijelentéseket.

Ezek a csillagjegyek ellenállhatatlanok és hihetetlenül magabiztos nők (iStock)

A Nyilas a legoptimistább csillagjegy

A Nyilas nőt optimizmusa minden nehézségen átlendíti, még akkor is képes nevetni, amikor körülötte minden a darabjaira hullik szét. Tudatában van annak, milyen fontos a szabadsága, s semmi sem tántoríthatja el az álmaitól. Azt csinálja, amit szeretne, s nem alázkodik meg, függetlenül attól, mit hoz számára az élet.

A Bak nő a legfegyelmezettebb

A Bak nő rendkívül fegyelmezett és megbízható, neki nincs kétsége afelől, hogy mit és mennyit ér. Nem pazarolja idejét fölösleges dolgokra, s tisztában van azzal is, miként tudja élete minden rezzenését kontroll alatt tartani. Semmi sem kerüli el a figyelmét, előbb-utóbb úgyis minden titokra fényt derít. Magabiztossága ellenállhatatlanná teszi őt.

A Skorpió a legszenvedélyesebb nő

A Skorpió nő bátor és szenvedélyes, akkor sem veszíti el a hitét, amikor körülötte minden a feje a tetejére áll. Találékony, addig próbálkozik, amíg nem sikerül elvégezni a feladatot. Remek barát, ám csak azoknak, akik ezt kiérdemelték. Magabiztos és lehengerlő, nem mellesleg ellenállhatatlanul szexi.

(via awareness act)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top