Horoszkóp

Barátokból szerelmesek? Ezeknél a csillagjegyeknél benne van a levegőben

Ezek a csillagjegyek nagyszerű barátok. Eleinte talán nem is tekintenek egymásra lehetséges partnerként, aztán szépen lassan mélyülnek el közöttük az érzelmek. És éppen ezért olyan stabil és hosszan tartó a szerelmük. Vajon te és a párod köztük vagytok? A horoszkópból megtudhatod a részleteket.

A legstabilabb párkapcsolatok jellemzően barátságból nőtték ki magukat, hiszen jóval azelőtt, hogy bármi is történt volna a párok között, már minden apróságot tudtak egymásról. Ismerték egymás családi hátterét, múltját, ízlését, értékrendjét, s nem valamiféle rózsaszín ködön át látták a másikat, ami gyakran jellemzi a kezdeti fellángolás időszakát. Amikor a barátoddal randizol, biztos lehetsz benne, olyan partnerrel találkozol, aki teljesen megért téged.

Lássuk, mely csillagjegypároknál van a legnagyobb esély rá, hogy a barátságból szerelem alakulhasson.

A Kos és a Nyilas barátsága és szerelme

A tűz elemű jegyek lobbanékonyságukról, szenvedélyességükről híresek, ám ez nem feltétlenül jelenti, hogy csakis vitatkozás és civódás jellemezné mindennapjaikat. A Kos és a Nyilas ugyanis remekül kijönnek egymással, s ugyanez a szenvedély jellemezheti az intim együttléteiket is. Kifejezetten jól érzik magukat egymás társaságában, s lelkesen szervezik a közös programokat, legyen szó sportról vagy a következő vakációról. Mindketten rámenősek, magabiztosak, ám korántsem rendelkeznek olyan nagy egóval, mint az Oroszlán. Szeretik az újdonságokat, a kalandokat, így minden adott, hogy barátságukból szerelem szövődjön.

Ezeknek a csillagjegyeknek szerelemmé mélyül a barátsága (Fotó: iStock)

A Mérleg és az Ikrek barátsága és szerelme

Ha ez a két levegő elemű jegy összejön, akkor valódi tornádóra kell felkészülni, ám kétségtelenül remekül szórakoznak egymás társaságában. Ők ugyanis mindig tele vannak ötletekkel, kifogyhatatlanok a beszédtémákból, mindenben és mindig megtalálják a közös hangot. Valójában csöppet sem meglepő, hogy a Mérleg és az Ikrek barátsága szerelembe fordul, hiszen szavak nélkül is értik egymás nyelvét, pontosan tudják, mire vágyik a másik. Társasági lények, mindkettőjüknek fontosak az új kapcsolatok, a széles baráti kör, szívesen flörtölgetnek, éppen ezért nem is féltékenyek egymásra, hiszen az csupán játék a részükről.

A Skorpió és a Halak barátsága és szerelme

A két víz elemű jegy párkapcsolatát leginkább a drámai és heves jelzőkkel lehetne illetni, ám nem feltétlenül rossz értelemben. Ők ugyanis nagyon érzelmesek, éppen ezért remekül bele tudják élni magukat a másik helyzetébe. Kétségtelen, a Skorpió és a Halak személyisége ugyan a hasonlóságok ellenére is eléggé eltér egymástól, ami ugyanakkor lehetővé teszi, hogy a kapcsolatba mindkettőjük valami újat is csempésszen. A Skorpió határozottsága és erős személyisége nagyszerűen illeszkedik az álmodozó és határozatlan Halakhoz, míg a Halak kreativitása ösztönzőleg hat a Skorpióra. Köztük előbb-utóbb biztosan fellobban a szerelem lángja.

A Bika és a Bak barátsága és szerelme

A föld elemű jegyeket a gyakorlatiasság jellemzi, éppen ezért számukra különösen praktikusnak és logikusnak tűnik a barátok közül hívni valakit randira. Ahhoz, hogy működjön a barátság – s majdan a párkapcsolat – nem szégyellnek a „tárgyra térni”. A másikat célkitűzéseiről, szándékairól kérdezgetik, s amint kiderül, hogy azonos hullámhosszon vannak, hasonlóak az életcéljaik, az elveik, „megköttetett az üzlet”. A Bak értékeli a Bika hűségét és érzékenységét, míg a Bika díjazza a Bak megbízhatóságát és humorérzékét. Remekül érzik magukat együtt, legyen szó otthoni tévézésről vagy egy új étterem kipróbálásáról.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top