Horoszkóp

A tűz elemi csillagjegyeket ezért lehet annyira tisztelni

A tüzes csillagjegyek számtalan nagyon pozitív tulajdonsággal rendelkeznek. Például ők a leglelkesebbek, nagyon nyitottak az újdonságokra, bámulatos szenvedéllyel élik az életüket, és szinte mindig pozitív példát mutatnak. Mi mindenért lehet őket szeretni és tisztelni? A különleges horoszkópból minden részletre fény derül.

Forrófejűek, szókimondóak és zabolátlanok. A tűz soha nem alszik ki ezekben a csillagjegyekben, érzelmeiket nem félnek a nyilvánosság elé tárni, a szenvedély minden cselekedetüket áthatja. Ha egyetlen kifejezéssel kellene illetni a tűz jegy szülötteit, az a carpe diem, avagy élj a mának lenne, hiszen legbelül pontosan az hajtja őket, hogy az életet minden porcikájukkal meg akarják élni. S mi jellemzi még a tüzes csillagjegyeket? Íme, néhány szuper tanács a Koshoz, az Oroszlánhoz és a Nyilashoz. Te is köztük vagy? És a párod?

Kos: kezdeményező, harcos, törtető

A Kos jeggyel kezdődik az állatöv, ami máris nagyon sok mindent elárul a csillagjegy szülöttéről. Képzelj magad elé egy tűzgolyót, amely szinte mindent elsöpör maga előtt. Nos, ő pontosan ilyen. Uralkodó bolygója, a Mars, amely a harcot és a küzdelmet jelképezi, ezért ha valami megragadja a figyelmét, nem habozik megküzdeni érte. Az ösztönei vezérlik, ha valamit eldöntött, semmi és senki sem állíthatja meg, és csak nagyon ritkán bírálja felül a saját döntéseit.

Ezért is szerethetők annyira a tüzes csillagjegyek (iStock)

Oroszlán: kreatív, romantikus, a hős maga

Csupán egyetlen csillagjegy uralkodó bolygója a Nap, s ez éppenséggel az Oroszlán. És vajon létezik a naprendszerben más égitest, amelyet nagyobb figyelem és körforgás övezne a Napnál? Ugye nem. Az Oroszlán is pontosan olyan elbűvölő és feltűnő, akár a ragyogó Nap. Csöppet sem zavarja, amikor az összes tekintet rá szegeződik, sőt, valósággal imádja fitogtatni kreativitását az egész világnak. A tűz jegyek között ő a legromantikusabb és a leginkább művészi hajlamú. Bármerre is járjon, az értékrendjét igyekszik a környezetének átadni.

Nyilas: filozofikus, kalandor, kutató

A Nyilas a tűz elemi csillagjegyek változó, labilis tagja, így nem véletlen, hogy a szenvedélye olykor alakot vált épp úgy, mint amikor a szél megzabolázza a lángcsóvákat. Amikor valamilyen kalandra van kilátás, a Nyilas nem maradhat ki belőle. Életének meghatározó pontja ugyanis, hogy annyi élményt gyűjtsön, amennyit csak tud. Vélhetően szabadidejében arról álmodozik, hogy a világ összes országát végigjárja, s minden gasztronómiai különlegességet kipróbál, nem beszélve a helyi kultúráról.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top