Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy csupa jóra számíthat a Nyilas havában

Mondhatni móka, kacagás, öröm és szuper kihívások várnak ezekre a csillagjegyekre a Nyilas havában. Nekik most minden kívánságuk valóra válik. Te is köztük vagy? A horoszkópból megtudhatod a választ, és a rád váró lehetőségekről is olvashatsz.

November 22-én pénteken délután 4 órakor lépett a Nap a Nyilas jelébe, mellyel megkezdődött a Nyilas hava. A Nyilas optimista, vidám, független és szabad lelkű csillagjegy, nem mellesleg idealista és kíváncsi. Mindent tudni akar a körülötte lévő világról, az emberekről. Valódi utazó lélek, aki egész életében a titkokat, a mélyebb értelmű tudást kutatja. A Nyilas uralkodó bolygója, a Jupiter, amely a nagy szerencse, a bőség jelképe is. Most még a Nyilasban jár, de hamarosan továbblép a Bak jelébe.

A következő három csillagjegy életébe a Nyilas hava valódi sikert, szerencsés lehetőséget, izgalmas kihívásokat, számtalan utazást, az önismeret terén fejlődést hozhat. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból kiderülnek a legfontosabb részletek.

A Kos a kezébe veheti az életét a Nyilas havában

Kedves Kos! Amióta a Nap a Nyilasba lépett, számodra a lehetőségek tárháza nyílt meg. Bővítheted az ismereteidet, tanulhatsz, fejlődhetsz ebben az időszakban. Vajon mikor voltál utoljára szabadságon? Nem mostanában, igaz? Érdemes lenne néhány napot megengedni magadnak az advent kellős közepén is, hogy újult erővel indulhass az év végi hajrának. Nem is hinnéd, mennyi új lehetőség kapujában állsz? De ezeket észre is kéne venned, és persze élned is kell vele. Tiszta fejjel sokkal többre juthatsz. Ne szalaszd el a nagyszerű alkalmat. Éld meg a valódi örömet, nagyon kijárt már neked.

Ezek a csillagjegyek bármit elérhetnek a Nyilas havában (iStock)

Az Oroszlánnak lesz mit ünnepelni a Nyilas havában

Kedves Oroszlán! A Nyilas havában valódi önmagad lehetsz. Megélheted végre a valódi örömet, boldogságot, előtted is kinyílnak a lehetőségek. Használd a kivételes kreativitásodat, ha kedved tartja, alkoss minél többet. Magad is megcsinálhatod a karácsonyi ajándékokat, amivel a legnagyobb örömet szerzed a szeretteidnek. S ha szerelemnek vágynál, a sors megadja neked a valódi érzelmeket. A Nyilas hava az év egyik legszenvedélyesebb időszaka, és te igazán szenvedélyes típus vagy, nem igaz? Fogadd el és szeresd magad annak a nagyszerű és zseniális embernek, aki vagy. Ez az új kezdet lehetősége, élj vele mindenképpen.

A Nyilas a hónap valódi nyertese

Kedves Nyilas! Ez a te időszakod, a te legjobb hónapod az egész évben. Tervezz, gondolkodj, indítsd útjára az új célokat. Most bármit elérhetsz, bármit megvalósíthatsz. A Nyilas havában téged támogatnak a bolygók a leginkább. Minden vágyad teljesülhet, de ehhez tudnod kell, mit szeretnél elérni. A lehetőségek valójában a lábaid előtt hevernek, csak le kell hajolnod értük. Bármihez nyúlsz, bármihez kezdesz, arannyá válik most a kezedben. Vedd észre, milyen nagyszerű ember vagy, és mennyien szeretnek téged. Legyél optimista, bízz magadban és a céljaidban, és minden ajtó megnyílik előtted.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top