Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy szuper hétre számíthat

Ezeknek a csillagjegyeknek az életében új időszámítás kezdődik a héten. Nekik most minden sikerülhet. Csak rajtuk múlik, milyen lehetőségekkel élnek. Vajon te is a legszerencsésebbek közé tartozol? A horoszkópból megtudhatod.

November harmadik hete ismét nagyon változatosnak ígérkezik. A Merkúr bolygó három heti retrográd, azaz hátráló mozgást követően végre elindul előre, de előtte még a Mars bolygó belép a saját jelébe, a Skorpióba, majd a Nap a Nyilasban folytatja útját. És akkor még az év egyik legcsodásabbnak ígérkező vasárnapját nem is említettük.

A következő három csillagjegy most különösen szerencsésnek érezheti magát, hiszen számukra a bolygók tálcán kínálják a lehetőségeket. Ha ezekben a jegyekben születtél, vagy az aszcendensed áll valamelyikben, a horoszkóp szerint te is nagyszerű hétre számíthatsz.

A Kos egyre ragyogóbbnak látja az életét

Kedves Kos! Megterhelő lehetett számodra az elmúlt időszak, de most ennek vége. A világ kinyílik előtted, így te is képes leszel kilépni a negatív gondolatok, érzelmek, a stressz fájdalmas spiráljából. Tedd meg magadnak a szívességet, hogy elengeded az előítéleteket, mert mostantól valóban nagyszerű lehetőségek előtt állsz. De élned is kell velük, szóval, vedd elő minden bátorságodat, nehogy megremegjen a lábad. Nyisd meg a szívedet az újdonságoknak, a kalandok még csak most kezdődnek. És ez még csupán a kezdete egy hihetetlenül izgalmas útnak…

Ezek a csillagjegyek a hét legnagyobb nyertesei (iStock)

Az Oroszlán régi önmaga lesz a héten

Kedves Oroszlán! Kreativitás, romantika, öröm és nagyszerű hét vár rád. Fogj ecsetet, és szó szerint is színezd át az életedet. Ha kedved tartja, írd le azokat a szavakat, amelyek a szívedből jönnek most, vagyis írd le az érzéseidet. Éld meg a valódi szerelmet a társaddal, vagy szeress bele a körülötted lévő világba, és persze a leginkább saját magadba. Most feltárul előtted a valódi szépség és boldogság, és ha valaki, te képes vagy meglátni mindezt. Valódi egyéniség vagy, aki csodálatos, szeretetre méltó, fenséges, akár a született királyok, királynők. Érdemes már most átgondolnod, miben lépnél előre a közeli jövőben.

A Nyilas hihetetlenül energikus a héten

Kedves Nyilas! Te is újra valódi önmagad lehet. Ismét árad belőled a szeretet, a szépség, az erő. A te időszakod kezdődik pénteken, amikor a Nap a Nyilasba lép. Nem véletlen, hogy mindenki mágnesként vonzódik hozzád. Csodálatos hétre számíthatsz, a szerencse is melléd szegődik, ezért is érdemes összekapni magadat, és élni a nagyszerű lehetőségekkel. Dönts róla minél előbb, hogy mire és hogyan használod mindazt, amit tálcán kínál neked az élet. Te is tudod, senki sem dönthet helyetted az életedről. Ha csak vársz, elúszhat minden, ellenben, ha kezedbe veszed az életedet, egy csapásra megváltozik. Ne tétovázz!

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top