Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek pazarul sikerül a húsvéti nagyhét

Ezeknek a csillagjegyeknek az élete ezen a héten nagyon gördülékenyen halad. Érdemes kihasználniuk a csillagok kedvező állását és élni a lehetőségekkel. Te is köztük vagy? A horoszkóp szerint nem lesz okod panaszra...

A Kos hihetetlenül magabiztos és erőteljes a héten

heti horoszkóp nyertes csillagjegyek kosKedves Kos! Úgy érezheted, téged a csillagok most a tenyerükön hordoznak. A Kos havának utolsó hetében még mindig érdemes élned a vissza nem térő lehetőségekkel. Jegyedbe lép a héten a Merkúr és a Vénusz bolygó is, ennek köszönhetően magabiztosabb leszel, mint valaha. Pontosan tudod, kivel hogyan kommunikálj, ráadásul a kisugárzásod is elképesztő. A húsvéti nagyhéten valójában bármit elérhetsz néhány kedves gesztussal is. És akkor még nem is említettük a pénteki kék holdat, amely szinte szó szerint az égig emel most téged. Ne hagyd ki a kedvező lehetőségeket.

heti horoszkóp nyertes csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek remek hétre számíthatnak (iStock)

Az Oroszlán sosem érezte magát jobban, mint ezen a héten

heti horoszkóp nyertes csillagjegyek oroszlánKedves Oroszlán! Végre egy igazán hosszú hétvége, amikor olyan szabad lehetsz, akár a madár. Szabadulj is ki az otthonodból, tölts minél több időt a szabadban. A négy napos munkahét már önmagában is remekül indul, hiszen a Hold a jegyedben haladva energiával tölti fel a lelkedet. Olyan könnyen és gyorsan haladsz a munkahelyi feladatokkal, hogy talán még magad sem érted a hatékonyságodat. Tudod mit? Minél gyorsabban tudd le a heti feladatokat, és vegyél ki néhány nap szabadságot meghosszabbítva a húsvéti ünnepeket. A pénteki különleges kék hold a kommunikációdra hat elsősorban. Próbálj türelmes maradni.

A Nyilas boldogsága határtalan a héten

heti horoszkóp nyertes csillagjegyek nyilasKedves Nyilas! Olyan színesnek látod most az életedet, mint amilyen csodásan ragyogó színekben pompázik az ébredő természet. A Kos jelébe lépő Vénusznak és Merkúr bolygónak köszönhetően szinte ragyogsz, és olyan megnyerő a modorod, mint talán nagyon régen. Mindenki a társaságodat keresi, szóval, már ma érdemes a hétvégi programokon gondolkodnod. A barátokkal, a pároddal menj táncolni, bulizni, rád fér az önfeledt kikapcsolódás. És ne lepődj meg azon sem, ha ezen az áprilisi héten te leszel a táncparkett ördöge. Most még a szokotthoz képest is könnyebben ismerkedsz, remek új ismeretségeket köthetsz.

(via elite dailyhoroszkóp ikonok: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top