Horoszkóp

Ezekre a csillagjegyekre bámulatos hét vár

Ezek a csillagjegyek nem panaszkodhatnak a héten. Sőt különleges lehetőség, különleges új kezdet vár rájuk. Te is köztük vagy? Akkor mindenképpen érdemes élned a vissza nem térő alkalommal.

A Kos erősebb és bölcsebb a héten

heti horoszkóp kos hava kos csillagjegyKedves Kos! Természetesen továbbra is az élet napos oldalán sütkérezhetsz, hiszen a Kos hava a te időszakod. Boldog születésnapot, ha épp ezen a héten ünnepelsz. Ünneplésre alapból is bőven lesz okod, hiszen a pénteki újhold számodra ígéri a legkülönlegesebb új kezdet lehetőségét. Szinte pezseg a véred, erősebb és bölcsebb vagy, mint bármikor. Végre el tudod magadat fogadni annak, aki vagy. Bármiben megújulhatsz, bármit újrakezdhetsz vagy bármi újba kezdhetsz a következő napokban. Ez az egy évig vissza nem térő alkalom izgalmas lehetőségeket kínál számodra.

heti horoszkóp kos hava csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek szuper hétre számíthatnak (iStock)

Az Oroszlán többet akar az élettől ezen a héten

heti horoszkóp kos hava oroszlán csillagjegyKedves Oroszlán! A pénteki újholdnak köszönhetően te is nagyon pozitívan látod most a jövőt. Van is okod az optimizmusra, hiszen kétségtelenül szerencsés lehetőségek várnak rád. Nyisd meg a szívedet, a lelkedet az új élményeknek, tapasztalatoknak. Ha teheted, útra kelhetsz és számos új inspirációt gyűjthetsz, de most szuper képzéseket is találhatsz, amelyek óriási löketet adnak a továbblépéshez. Bővítsd a látókörödet, gyűjtsd a tudást, mert a közeli jövőben nagy szükséged lesz rá. Felejtsd el, a mi lesz, ha vagy a de szavakkal kezdődő mondatokat, egyszerűen csak vágj bele. A Kos havában megmutathatod, mennyire bátor vagy.

A Nyilas kreativitása határtalan a héten

heti horoszkóp kos hava nyilas csillagjegyKedves Nyilas! Szuper ötleteid támadnak a héten. A kreativitásod szárnyal, most szinte megfiatalodsz az alkotási vágytól. A pénteki újhold belőled is a lehető legjobbat hozza ki. Amiről úgy gondolod, csak pislákol benned, péntektől valósággal felragyog. Visszatér az optimizmusod, újjáélednek az ösztöneid, ismét rátalálsz a valódi boldogságra. Fellobban az alkotói vágyad, amelynek köszönhetően hihetetlenül energikus és eredményes leszel bármilyen feladatokat is bíznak most rád. Vállalod a felelősséget, és olyan magabiztosnak érzed magadat, mint talán még sosem. Élj az új kezdet lehetőségével, mindenképpen érdemes.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top