Horoszkóp

Ezekre a csillagjegyekre szuper hét vár

Ezek a csillagjegyek kétségtelenül az augusztus 5-i hét legnagyobb nyertesei. A bolygók most leginkább őket támogatják, segítik a céljaik elérésében. Vajon rád is szuper hét vár? Megtudhatod a horoszkópból.

Augusztus első hetében mindenkinek lesz oka az örömre, hiszen nagyon kedvező lehetőségeket jeleznek a bolygók. A Nap az Oroszlán jegyében jár, ugyanott tartózkodik a Mars és a Vénusz is. Utóbbi a kis szerencse bolygója, mely a Jupiterrel, vagyis a nagy szerencse bolygójával alkot nagyon harmonikus fényszöget. A Jupiter a héten végre ismét elindul előre, ezzel szerencsét, sikert és különleges lehetőségeket hoz mindenkinek. A következő három csillagjegy még a többieknél is fényesebb napokra számíthat. Kétségtelenül ők a hét legnagyobb nyertesei. Nekik most bármi sikerülhet. Te is köztük vagy? Akkor mindenképpen érdemes élned a lehetőségekkel.

A Kos mindent megkap a héten

Kedves Kos! Ezen a héten bármi sikerülhet. Kreatívabb vagy, mint bármikor korábban. Pontosan érzed és tudod, mit és hogyan tegyél, hogy a lehető legtöbbet, legjobbat hozd ki magadból és a lehetőségekből. A Jupiter támogat téged a szerencsés fordulatokban, bármit is forgatsz a fejedben, sikerre viszed. A kisugárzásod ellenállhatatlan, ezért is érdemes most minden társasági eseményen ott lenned. Ha társra, szerelemre vágysz, biztosan lesz, akinek épp rajtad akad meg a szeme. Érdemes megadnod az esélyt magadnak…

Ezek a csillagjegyek bármit elérhetnek a héten (iStock)

Az Oroszlánnak minden bejön a héten

Kedves Oroszlán! Ez a te időszakod, most egyébként is minden próbálkozásod sikerrel jár. Szóval tényleg nem érdemes semmit sem halogatni, lépj máris a tettek mezejére, hiszen vissza nem térő lehetőségek előtt állsz. Most felismerheted a legnagyszerűbb képességeidet, nagyot léphetsz előre az önismeretedben is. A legjobb arcodat mutatod, ragyogsz, kedves vagy és nagyon szerethető. Ne is lepődj meg, ha mindenki a te társaságodat keresi, hiszen most valóban lenyűgözöd a környezetedet. Bármilyen felkérését is kapsz a héten, mondj rá igent.

A Nyilas előtt megnyílnak az ajtók a héten

Kedves Nyilas! Ezen a héten hihetetlenül kinyílik előtted a világ. Uralkodó bolygód, a Jupiter a legpozitívabb fényszögekkel támogat téged, ráadásul végre elindul előre, így előtted is megnyílnak a lehetőségek. Szinte éhes vagy az új és felejthetetlen élményekre, tapasztalatokra, hogy mélyebben megérthesd a világ összefüggéseit. Legyél nyitott minden lehetőségre, ami előtted adódik, hiszen a legváratlanabb pillanatban kaphatsz visszautasíthatatlan ajánlatot. Ha utazol, álmaid helyszíneire juthatsz el. És egyébként sem tudhatod, kivel hoz össze a sors. 

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top