Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek szuper lehetőségeket hoz az Oroszlán hava

Ezeket a csillagjegyeket most a tenyerén hordozza az élet. Számukra az elkövetkező hetek nagyszerű lehetőségeket ígérnek. Valójában bármit elérhetnek, amire csak vágynak. Te is a legszerencsésebbek közé tartozol? A horoszkópból megtudhatod a választ.

A Nap július 23-án lépett az Oroszlán jelébe, és egészen augusztus 23-ig tartózkodik itt. Ezzel pedig megkezdődött az Oroszlán hava, mely különleges lehetőségeket ígér a csillagjegyeknek. A következő három jegy ebben az időszakban a szerencse, a siker kegyeltje, őket támogatják most a leginkább a csillagok. Hogy mi mindenre számíthatnak ebben a forrónak ígérkező időszakban? Minden részletre fény derül.

A Kos az Oroszlán havában újra önmaga lesz

Kedves Kos! Nehéz időszakot éltél meg, de túl vagy most már rajta. Innentől csak is jobb jöhet. A családban is egyre jobban alakul a helyzeted, a konfliktusokat, nézeteltérések végre rendezheted. Az Oroszlán hava számodra az önfeledt örömről, boldogságról szól, most valóban a legjobbat, a legtöbbet hozhatod ki magadból. Tölts minél több időt társaságban, most kedvedre flörtölhetsz, aztán ki tudja, talán izgalmas párkapcsolatot is tartogatnak neked a csillagok. Persze csak akkor, ha még keresed a társadat.

Ezeknek a csillagjegyeknek minden összejön az Oroszlán havában (iStock)

Az Oroszlán az Oroszlán havának legnagyobb nyertese

Kedves Oroszlán! Kiről másról is szólhatna az elkövetkező egy hónap, ha nem rólad. Kétségtelenül ez a mostani a te időszakod, ezért bármit elérhetsz, bármit megvalósíthatsz, amire csak vágysz a szívedben. Valódi királynak/királynőnek érezheted magadat, és meg is lesz minden okod a ragyogásra. Ellenállhatatlan vagy most, amit persze tudsz is magadról. Könnyedén az ujjad köré csavarhatsz most bárkit, hiszen úgy csillogsz, akár a gyémánt. Élvezd az év legszebb időszakát. Megérdemled az elismerést, a dicséreteket.

A Nyilas öröme határtalan az Oroszlán havába

Kedves Nyilas! Az elkövetkező hetekben minden álmod valóra válhat. Végre utazhatsz, és minden úgy sikerül, ahogyan arra a legjobban vágysz. Megélheted a valódi szabadságot, amely mindennél fontosabb számodra. Érdemes is feltöltődnöd, hiszen szeptembertől újabb kihívások várnak rád. Ha megteheted, akár az egész hónapban felejtsd el a munkát, és csak az utazásnak, a kalandnak élj, amit mindennél jobban kedvelsz. Újra aktívnak, optimistának érzed magadat, visszatér a régi jó kedved. Most megélheted a nyár valódi örömeit.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top