Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek sosem hazudnak

Ezek a csillagjegyek sosem hazudnak. Mondhatni kíméletlenül vágják az arcodba az igazságot. A horoszkóp szerint tény és való, sosem mismásolnak, de az őszinteségük néha fájó lehet. Ugyanakkor tökéletes megbízhatsz adott szavukban, ők tényleg sosem csapnának be.

Vannak, akik egyáltalán nem képesek a hazugságra, vagy ha mégis rászánják magukat, annak nyomós oka lehet. És akadnak olyan csillagjegyek is, akik viszont akkor is a füllentést választják, ha éppen nincs is rá különösebb magyarázatuk. Nos, a következő csillagjegyek sosem hazudnának, ők kőkeményen az arcodba mondják az igazságot. Hogy ez most jó vagy sem, ki tudja. Annyi bizonyos, ők sosem beszélnek mellé, és sosem csapnának be. Vajon te is köztük vagy? Az őszinte horoszkópból kiderülnek a részletek.

A Kos

A Kos vakmerő, s egyáltalán nem gondolkodik, mielőtt kinyitná a száját. De éppen ebből adódóan ő nem is képes a lódításra. Az igazság kertelés nélküli kimondásával ugyanakkor gyakran igencsak kellemetlen szituációkba sodorhatja magát, mert a többiek nem mindig fogadják kitörő lelkesedéssel a véleményét. Előfordul, hogy megbántja azokat is, akik nem érdemelnék meg, ám ez sem fogja vissza a Kost a valóság közlésétől. Ő egyszerűen képtelen a hazugságokra. Ami a szívén, az a száján. Viszont biztos lehetsz benne, hogy ő sosem hazudna neked.

Ezek a csillagjegyek sosem hazudnának (iStock)

Az Oroszlán

Az Oroszlán becsületes, őszinte és a végsőkig hűséges típus. Ezekhez a tulajdonságaihoz minden körülmények között ragaszkodik, még akkor is, ha a jóléte forog kockán. A hazugság nem az ő asztala, ő sokkal egyenesebb és büszkébb annál, hogy belekavarodjon a saját hazugsága hálójába. Nem véletlen, hogy az ő szájából is mindig az igazságot hallod. Nagyon ritkán talán megesik vele, hogy mégis füllentenie kell, de ezt csak és kizárólag a szerettei érdekében teszi. Nekik ugyanakkor kíméletlenül elmondja, mennyire nem érzi jól magát, hogy miattuk hazudnia kellett.

A Nyilas

A legőszintébb csillagjegy talán a Nyilas. Olyan jólelkű, hogy automatikusan úgy gondolja, mindenki más is ilyen, s ha ő az igazat mondja, akkor mindenki más is ugyanezt teszi. Őszinte és egyenes, ugyanakkor kicsit naiv természete miatt meglehetősen gyakran megégeti magát. Nem képes a hazugságra, ám hajlamos eltúlozni, jócskán felnagyítani bizonyos dolgokat, ami aztán később nem kevés lelkiismeret-furdalást okoz neki.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top