Horoszkóp

Ezektől a csillagjegyektől brutális őszinteségre számíthatsz

Ha igazán őszinte véleményt szeretnél hallani, ezekhez a csillagjegyekhez fordulj! Náluk természetükből fakadóan nem számíthatsz mellébeszélésre. Ugyanakkor készülj fel, mert nem mindegyikük tartja tiszteletben az érzéseidet, nyers és őszinte szavaikkal akaratlanul is fájdalmat is okozhatnak.

1. A Nyilas

őszinte csillagjegyek nyilas horoszkópA Nyilas egyszerűen képtelen hazudni, mintha hiányozna belőle ez a képesség. Mivel számára egyszerűen alapvető és természetes az őszinteség, gyakran fel sem tűnik neki, hogy szavaival akaratlanul is megbánt, vagy maga ellen fordít másokat. 

2. A Kos

őszinte csillagjegyek kos horoszkópA Kos minden körülmények között az igazat mondja, őt nem érdekli, ha megbánt másokat. Valószínűleg őt már átverték a múltban, ezért olyan kíméletlen a véleménye. Néha jobban teszi, ha nem kardoskodik az igaza mellett, inkább hátradől, és beletörődik, hogy nem tud mindenkit meggyőzni.

brutálisan őszinte csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek kertelés nélkül kimondják, amit gondolnak (Thinkstockphotos)

3. Az Oroszlán

őszinte csillagjegyek oroszlán horoszkópIgaz, hogy az Oroszlán soha nem hazudna mások szemébe, de az igazat is csak akkor vallja be, ha felszólítják rá. Akkor azonban teljes őszinteségre számíthatnak tőle a többiek, amit ő mindig jó szándékú gesztusként értékel. A legjobbat szeretné a szeretteinek, ezért úgy gondolja, minden esetben megérdemlik az őszinteséget.

4. A Rák

őszinte csillagjegyek rák horoszkópHa valaki figyel mások érzéseire, az minden bizonnyal az empatikus Rák. Mindig törekszik az őszinteségre, de úgy, hogy a lehető legfájdalommentesebbé tegye a szavait. Nagyon jó érzéke van ehhez, ezért az ő kapcsolatai nem sínylik meg az őszinteséget.

5. A Szűz

őszinte csillagjegyek szűz horoszkópA Szűz nagyon nem szereti megbántani az embereket, ezért néha apró hazugságokba bocsátkozik, amivel azt gondolja, megvédheti a másikat. Aztán persze gyorsan rájön, hogy az őszinteség az egyetlen járható út, és ekkor brutálisan őszintén mondja ki a véleményét.

herway

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top