Horoszkóp

Ezzel a csillagjeggyel rémesen unalmas randid lesz

Létezik néhány olyan csillagjegy-páros, akiknek a randija maga az unalom. Ők ugyanis annyira összeillenek, hogy szavak nélkül is tudják, mire gondol a másik. Márpedig a túlzottan sok hasonlóság könnyen „állóvízzé” változtathatja a kapcsolatot. Minden rutinos, megszokott, semmi izgalom... Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból megtudhatod.

Az első randevútól sokan izgalmas kalandot, az első szikra megjelenését várják, s a legkevésbé sem azt, hogy a vacsorát követően amolyan jóéjt puszival tudják le a találkozót. A szerelem az első látásra aligha következik be ezeknél a csillagjegyeknél, ám a hangulatos beszélgetés, az közös hullámhossz és érdeklődés alighanem előrevetíti a második randi esélyét. A levegőben ugyanakkor mindig benne van, hogy olyan társsal hoz össze a sors, aki egyáltalán nem jön be nálad, akivel semmi közös témát nem sikerül feldobni, így ha a találka nem is rémálommá, de felejthető eseménnyé redukálódik. A következő csillagjegyeknél megeshet, hogy  az órájukat nézegetik a randi alatt…

A Bak és a Szűz randija

A két gyakorlatias, analitikus, tárgyilagos csillagjegy esetében a legtöbben úgy vélhetik, őket a sors is egymásnak teremtette. Ám a közös vonások ellenére halálra unják egymás társaságát. Míg a Szűz a legszívesebben a jóga és a zöld tea iránti szenvedélyéről társalogna, addig a Bak kizárólag a munkája, a legújabb projektjeire tud gondolni. Mindketten visszahúzódó típusok, éppen ezért nem csekély időbe telik, amíg bárkit is a szívükbe engednek. Jól kijönnek az első randin, de valahogy hosszú távon már nem igazán sikeresek együtt.

A Kos és a Bika randija

Mindketten energikus, határozott csillagjegyek, ám az akaratuknak teljesen más módon szereznek érvényt. A Kos nem habozik, szinte fejjel megy a falba, míg a Bikának időbe telik, míg meghozza a döntését, legyen szó bármilyen apró kérdésről. Mivel mindketten rémesen makacsak, éppolyan reménytelennek látszik, hogy a Bika megnyugvást hozzon a Kos számára, minthogy a Kos kicsit „felturbózza” a Bikát. A Kos unalmasnak és kimértnek tartja a párját, míg a Bikának hamar elege lesz abból, hogy a Kost csak a saját véleménye érdekli.

Ezzel a csillagjeggyel unalmas randira számíthatsz (iStock)

Az Ikrek és a Skorpió párkapcsolata

A Skorpió és az Ikrek párosnál aligha találni két eltérőbb csillagjegyet. A beszédes és barátságos Ikrek bárkivel képes csevegni, ám a Skorpióba már neki is beletörik a foga. Míg az egyikük számára a pohár félig tele van, a másiknak az félig üres. Nem nehéz kitalálni, hogy melyikőjük, hogyan gondolkodik erről a kérdésről… Az Ikrek egyszerűen nem tud miről beszélgetni a teljesen átláthatatlan és komor Skorpióval, míg a Skorpió túlságosan felületesnek és optimistának tartja az Ikreket ahhoz, hogy hosszú távon is komolyan vegye.

A Rák és az Oroszlán párkapcsolata

Mindkét csillagjegyet hatalmas szívvel áldotta meg a sors, ám ebben ki is merül a kettejük közötti hasonlóság. Az otthonülő Rák olyan párkapcsolatra vágyik, ami családias jellegű és kiszámítható, ő nem igazán vágyik, az izgalmakra, a változatosságra. Az Oroszlán ugyanakkor korántsem illik ebbe az idilli képbe. Első randinak a Rák nagy eséllyel kanapés, odasimulós, tévénézős programot javasolna, míg az Oroszlán szíve szerint zenei fesztiválra, éjszakai szórakozóhelyre hívná leendő párját. A Rák biztonságra törekvését az Oroszlán béklyóként éli meg, míg az Oroszlán szórakozás iránti szenvedélyét túlzottan is bosszantónak találja a Rák.

A Mérleg és a Vízöntő randija

Lehet, hogy az ágyban remekül kijönnek, ám amint egymással szemben ülnek, valójában nem tudnak mit kezdeni a másikkal. A Mérleget nem hagyja nyugodni, mit gondolnak róla a többiek, s ha arról van szó, miként kell a másik kegyét megnyerni, nem veti meg a képmutatást. A Vízöntőt ugyanakkor a legkevésbé sem érdekli, mit gondolnak róla a többiek, s a konfrontálódástól sem ijed meg. Nem kell sok idő, hogy a Vízöntő mindenkinek megfelelni igyekvő kétszínű partnernek könyvelje el a Mérleget, míg a Mérleget nagyon bántja a Vízöntő gúnyolódós modora.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top