Horoszkóp

Érzéki és romantikus randira számíthatsz a Rák jeggyel

Vibráló és különleges randira számíthatsz, amelyből a romantika, az érzékiség sem hiányozhat, ha Rák jegyű hölggyel vagy férfival készülsz éppen találkozni. Hogy pontosan mire is számíthasz, milyen fontos dolgokra érdemes felkészülnöd, cikkükből minden részletet megtudhatsz.

A Rák az egyik legszeretetreméltóbb, legnagylelkűbb és legsegítőkészebb csillagjegy. Ha partnerére talál benned, egészen biztos lehetsz benne, mindent megtesz a boldogságod érdekében.

A Rák szereti az otthonát

A Rák nagyon szereti az otthonát. Az kapcsolja ki a leginkább, amikor szépítgetheti, díszítheti környezetét. Ha meghív a lakásába, figyelj nagyon a dolgaira. Dicsérd meg az otthonát, az ízlését, jó pontokat szerzel nála. Csodásan megterített asztallal, finom ételekkel vár, egészen biztosan megadja a módját, hogy a randevúzás mindkettőtök számára élmény lehessen. Ha eljutsz addig, hogy az otthonába invitáljon, jó úton haladsz a szíve felé.

A Rák érzelmi hullámvasút

Nagyon érzéki és nagyon érzékeny. Éppen ezért könnyen változik a hangulata, az egyik percben még boldog, a másikban pedig elönti a szomorúság. Mások hangulata is nagyon könnyen befolyásolhatja, átragadhat rá is. Idővel megtanulja tudatosan irányítani az érzéseit, de kivonni magát ez alól sosem tudja. Ha hosszú párkapcsolatra tervezel vele, mindezzel számolnod kell.

A Rák gyűlöli a konfliktust

A Rák jegyű hölgyet vagy férfit nem könnyű kiismerni. Nem fedi föl magát gyorsan, biztosan türelemre lesz szükséged, mire megnyílik előtted. Az is biztos, a Rák semmit sem gyűlöl jobban, mint a konfliktusokat, a vitákat. Kimenekül a kellemetlen helyzetből, még akkor is, ha a beszélgetés a párkapcsolat javára szolgálna. Tudnod kell, hogy ha gyakran fölemeled a hangod, mérgelődsz előtte, könnyen dühbe gurulsz, az a párkapcsolat gyors végét fogja jelenteni.

A Rák érzékeny és romantikus az ágyban

A Rák érzelmi biztonságra, szeretetre vágyik. Nagyon tud szeretni, és mindent megtesz a párkapcsolatáért. Az is biztos, ha egy éjszakás kalandra vágysz, máshol kell keresned. A Rák nem szereti a kalandokat, mert érzékeny és romantikus az ágyban. Több randi után dönthet úgy, hogy lefekszik veled. A szeretkezésnek is megadja a módját, romantikus, érzéki hangulatot teremt a hálószobában. Lágy és halk zene, illatgyertyák emelik az este hangulatát…

Romantikában nem lesz hiány, ha Rák jegyű hölggyel vagy férfivel randizol
Romantikában nem lesz hiány, ha Rák jegyű hölggyel vagy férfivel randizol

(via Thought Catalog)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top