Horoszkóp

Örökkön örökké? Ezeket a csillagjegyeket egymásnak teremtette az ég

Nem mindenkivel találod meg a teljes összhangot. Ezek a csillagjegyek ugyanakkor tökéletesen összeillenek. Mondhatni, az ő szerelmük az égben köttetett. Vajon te és a párod is köztük vagytok? A horoszkóp szerint különösen szerencsésnek érezhetitek magatokat.

Nem mindegyik párkapcsolat köttetik az égben, s tart örökkön örökké, ám ha olyan társsal hoz össze a sors, aki hosszútávon is tökéletesen passzol hozzád, az már a biztos siker. Míg ha olyan partnerrel randizol, akivel kicsit sem kerültök közös hullámhosszra, nagy valószínűséggel a problémák száma is növekszik. Hosszú távon pedig nem sok esélyetek lehet egymás mellett.

Lássuk, melyek azok a csillagjegypárok, akik remekül illenek egymáshoz, valójában úgy, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva…

A Kos és a Vízöntő párkapcsolata

Ha ez a két csillagjegy egymásra talál, a vonzalmuk soha nem múlik el. Mindenben támogatják, inspirálják egymást, átsegítik a másikat a nehézségeken, s egyszerűen nem tudnak meglenni egymás nélkül. Különleges, kikezdhetetlen szövetség alakul közöttük, amely hosszútávon is nagyszerűen működik. A Kos odavan a Vízöntő életszemléletéért, újító gondolataiért, míg a Vízöntő értékeli a Kos támogatását. Mindkettőjüknek nagyon fontos a párkapcsolat, ahol rivalizálásnak nincs helye.

A Bika és a Rák  szerelme

A Bika és a Rák nagyon édesen mutatnak együtt. Bár néha úgy érezhetik, hogy túlságosan is rátelepszenek a másikra, ám nincs mit tenni, ők egyszerűen ilyenek és kész. Romantikus csillagjegyek, s látszik rajtuk, hogy fülig bele vannak zúgva egymásba. Párkapcsolatuk természetesen hosszútávon is működik, hiszen mindketten pontosan ugyanarra vágynak: a másikra. Támogatják, segítik és nagyon szeretik egymást.

Ezek a csillagjegyek tökéletesen illenek egymáshoz (iStock)

A Skorpió és a Bak párkapcsolata

Olyan szövetség alakul ki a Skorpió és a Bak között, amit semmi sem képes szétszakítani. Mielőtt komolyabbra fordulna a kapcsolatuk, barátság szövődik közöttük, s mindketten hűségesek a másikhoz. Bár úgy tűnhet, néha bajt hoznak egymásra, remekül egészítik ki a másikat, s közösen minden akadályt leküzdenek. Bár el kell tennie kis időnek, míg érzékelik, hogy a barátság szerelemmé változott, ám amint eljutnak eddig, onnan nincs visszaút. Olyan bizalom alakul ki bennük, hogy tudják, őket az ég is egymásnak teremtette.

Az Oroszlán és a Nyilas párkapcsolata

Bár elsőre teljesen eltérőnek tűnnek, az Oroszlán és a Nyilas nagyon is sokat tanulhat a másiktól. Az Oroszlán odavan a kalandokért, amit a Nyilas tálcán kínál neki. Bár úgy tűnhet, hogy ez a csillagjegypáros nem képes soha lelassítani, és szép lassan a kiégés felé tartanak, de ez csak kívülről tűnhet így, mert ők együtt egyszerűen sziporkáznak. Nagyon erősen motiválják egymást, szenvedélyesek, lelkesek, a tűz nem alszik ki a párkapcsolatukban.

A Szűz és a Bika szerelme

A Szűz és a Bika tökéletesen összeillenek. Egymásba vannak bolondulva, menthetetlenül szerelmesek a másikba. Mindketten ugyanazzal a rajongással vetik bele magukat a párkapcsolatba, s nem spórolnak semmin. A Bika a kemény munkát hozza magával, míg a Szűz a gyors észjárást. Mivel sok a közös bennük, együtt nagyon sokra is viszik. Hosszú távon is nagyon jól kiegészítik egymást, hiszen azonos értékeket képviselnek.

(via awareness act)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top