Horoszkóp

Így illenek össze, vagy nem, a csillagjegyek a Bikával

A Bika az egyik legérzékibb és legérzelmesebb csillagjegy valamennyi közül. A Bika férfi például valódi macsó, akinek szexuális étvágya már-már csillapíthatatlan, az élvezeteket azonban nem csak a hálószobában keresi, hanem az élet minden területén. A különleges horoszkópból most az is kiderül, vajon hogyan illik össze a Bika a többi csillagjeggyel. A te párod is ebben a jegyben született?

A Bika a Kossal

bika kos párkapcsolat szerelem horoszkópA férfias és erőteljes Mars által uralt Kos nem riad vissza a kitartó udvarlástól, amíg a nőies és finom lelkű Bika rá nem szánja magát a szerelemre. Az első percben stabilnak és igazán ígéretesnek tűnhet a találkozásuk, ám később kénytelenek szembenézni a különbözőségükkel. A Kos például hajlamos a meggondolatlan költekezésre, miközben a Bika a takarékosság híve. A Kos boldog, amikor kimozdulhat otthonról, a Bika viszont cseppet sem bánná, ha a négy fal között, édes kettesben romantikáznának. Ha az önzésre hajlamos Kos nem téveszti szem elől a Bika igényeit sem, valójában tartós boldogságra számíthatnak.

A Bika egy másik Bikával 

bika bika párkapcsolat szerelem horoszkópKét Bika kapcsolata harmonikusnak ígérkezik, hiszen azonos energiákkal és célokkal rendelkeznek. A külső szemlélők számára úgy tűnhet, hogy szenvedélyek nélkül, békésen élnek egymás mellett, a színfalak mögött azonban egészen más történik. Két Bika kapcsolata többnyire kiegyensúlyozott és könnyen fenntartható, hiszen mindketten pontosan ugyanarra vágynak. A Bika lassan mélyül el a szerelemben, de amikor meghozza a nagy döntést, erős, megbonthatatlan szövetség fűzi a párjához. A Vénusz bolygónak köszönhetően számára nagyon fontos az érzékiség, a testi közelség. Gyakorlatias és kitartó, a stabilitás minden életterületen, de a szerelemben különösen lényeges számára.

A Bika az Ikrekkel

bika ikrek párkapcsolat szerelem horoszkópA Bika és az Ikrek igazán jól kiegészítik egymást, ha ügyesek, sokat tanulhatnak a másiktól. A Bika csendesebb, stabilitásra törekvő és megfontolt típus, miközben az Ikrek bőbeszédű, kíváncsi és legszívesebben ezer dologgal foglalkozna egyszerre. A Bikát az érzelmek, az Ikreket inkább az értelem vezérli. Első ránézésre úgy tűnhet, számtalan dologban különböznek egymástól, ez azonban mégsem jelenti, hogy nem alkothatnak páratlanul jó párost. Ha összecsiszolódnak, remekül kiegészítik egymást. A lényeg, hogy ne állítsanak korlátokat a másik elé, és persze ne keressék nagyítóval a hibákat szívük választottjában. 

A Bika a Rákkal

bika rák párkapcsolat szerelem horoszkópA csillagok szerint ideális ez a párosítás, hiszen a Föld elemhez köthető, Vénusz által uralt Bika az érzékiséget testesíti meg, miközben a Víz elemű Rák a Hold uralma alatt meglehetősen érzelmes csillagjegy. A szerelem kibontakozásához mindkettőjüknek idő kell, mind a Bikára, mind a Rákra igaz, hogy nehezen fogad a bizalmába bárkit is. Amikor megnyílik a szívük a másik előtt, igazán odaadó partner válik belőlük. Az apró figyelmességek, a gyengéd érintések és a kényeztetés egyformán fontos számukra, ezen a téren az első perctől kezdve egy húron pendülnek. A Bika és a Rák szerelméből igazán stabil, kiszámítható kapcsolat kerekedhet, mély érzelmekkel átszőve.

Bika szerelem szerelmi horoszkop

Ideális a Bika és a Rák kapcsolata (Thinkstockphotos)

A Bika az Oroszlánnal

bika oroszlán párkapcsolat szerelem horoszkópBár a romantika, a kényelem és a földi örömök mindkettejük számára fontosak, a kapcsolatuk mégsem mindig csupa egyetértés. Hol a fellegekben járnak, hol a földre zuhannak, attól függően, mennyire tudják összehangolni eltérő elvárásaikat és a személyiségükben rejlő különbségeket. Az Oroszlán nagylelkű és büszke, akinek igen fontos, hogy felnézzenek rá. A Bika fülig bele tud szeretni, főleg, ha leveszi a lábáról szíve választottja, és már egyetlen pillantásával elárulja, mennyire felnéz a párjára. Ha kellően türelmesek egymással, igazán nagyszerű párost alkothatnak. Talán nem is gondolnák, de könnyen lehet, nagyon sokan irigylik is a kapcsolatukat.

A Bika a Szűzzel

bika szűz párkapcsolat szerelem horoszkópMindketten föld jegyű csillagjegyek, így viszonylag sok tulajdonságukban hasonlítanak egymásra. Kitartóak és kulcsfontosságú számukra a biztonság, lényegében az élet minden területén. Sem a Bikára, sem a Szűzre nem igaz, hogy forrón enné a kását: mindketten óvatosak és visszafogottak, mindig használják az eszüket, mielőtt lépnének. Jól kiegészítik egymást, mégis előfordulhat, hogy már az apróbb dolgok is felforgatják a boldogságukat: a Bikának elsődleges a kényelem, a Szűz viszont pedáns és rendszerető, amivel aztán meglehetősen sok borsot törhetnek egymás orra alá. Ezek az ellentétek persze csöppet sem kiküszöbölhetetlenek, a kérdés csak az, hogy hajlandók-e párjukért változni, formálódni.

A Bika a Mérleggel

bika mérleg párkapcsolat szerelem horoszkópMindkettőjükre erősen hat a Vénusz bolygó, így egyáltalán nem ritka, hogy első látásra egymásba szeretnek. Ez persze még nem jelenti azt, hogy innentől fogva boldogan élnek, míg meg nem halnak. Számukra is tartogat kihívásokat a közös jövő építgetése, az ígéretes kezdés viszont mindenképpen örömteli. A romantikus együttlétek, a gyertyafényes vacsorák, a különleges ízélmények és a szerelmes összebújások igazán felejthetetlenné teszik a kezdeti időszakot. A Bika birtoklási vágya, túlzott ragaszkodása, a féltékenysége egy idő után idegesítheti a harmóniára és békére vágyó Mérleget, ám a mindkettőjükre jellemző empátia és türelem átlendítheti őket a holtpontokon. 

A Bika a Skorpióval

bika skorpió párkapcsolat szerelem horoszkópAz asztrológiában a Bika és a Skorpió egymással szemben álló csillagjegyek, de ez mégsem jelenti azt, hogy reménytelen lenne a kapcsolatuk, sőt! Azok a kihívások, amelyekkel tartós párkapcsolat esetén szembe kell nézniük, csak megerősítik a köztük lévő köteléket, és emberileg is sokat hozzátesznek a fejlődésükhöz. Ami biztos, a hálószobában tökéletes köztük az összhang, érzékiségüknek köszönhetően szempillantás alatt képesek egymásba gabalyodni. A Skorpió titokzatosságát kezdetben a Bika igencsak izgalmasnak tartja, később ugyanez zavarja benne a leginkább. Nehezíti a helyzetet, hogy mindketten hajlamosak a makacsságra és a birtoklásra, de ha ezeken túllépnek, tartalmas és szenvedélyes kapcsolatra számíthatnak együtt.

Bika szerelem szerelmi horoszkop

A Bika és Skorpió tökéletes párost alkothat (Thinkstockphotos)

A Bika a Nyilassal

bika nyilas párkapcsolat szerelem horoszkópA Bika kissé lassúnak tűnhet a folyton izgő-mozgó Nyilas szemében, mégis könnyen megeshet, hogy épp ez a különbség lesz az, ami megfogja őket a másikban. Valójában érdemes engedniük a csábításnak, kapcsolatuk ugyanis olajozottan működhet. Buktatók persze az ő esetükben is akadnak, de a hétköznapok épp ezektől lesznek mozgalmasak. A Bika nehezen tér le a kitaposott ösvényekről, a Nyilas ugyanakkor örömmel ugrik fejest az ismeretlenbe. A Bika sokat töpreng egy-egy döntéshelyzetben, a Nyilas azonnal rávágja, hogyan tovább. Mindkettőjüknek remek a humora, ami – némi alkalmazkodással és kompromisszumkészséggel kiegészítve – a legnagyobb pácból is kihúzhatja őket.

A Bika a Bakkal

bika bak párkapcsolat szerelem horoszkópA Bikára alapvetően igaz, hogy két lábbal áll a földön, és fontos számára a kiszámíthatóság. Nos, a határozott és eltökélt Bak tökéletes segítőtárs ennek a küldetésnek a teljesítésében, ugyanis örömmel irányítja a Bikát – a kérdés csak az, hogy ő meddig hagy beleszólást a mindennapjaiba. Az erőviszonyok általában már a kapcsolat elején körvonalazódnak: a Bak, igazi „főnök típusként” örömmel veszi kézbe a gyeplőt. Mindketten megfontoltak, türelmesek, és realisták, kapcsolatuk kiteljesedéséhez ugyanakkor idő kell. A Bak számára nem megy egyik napról a másikra a kitárulkozás, a Bika ugyanakkor kész kivárni, hogy választottja feloldódjon – a türelem pedig ebben az esetben is rózsát terem!

A Bika a Vízöntővel

bika vízöntő párkapcsolat szerelem horoszkópA külső szemlélők talán sokszor eltűnődnek, vajon mi vonzotta egymáshoz ezt a két merőben ellentétes csillagjegyet. Amíg ez a kérdés sem a Bikában, sem a Vízöntőben nem merül fel, addig valójában nagyon jól érzik magukat egymás társaságában. A Vízöntő lázadó és különc, hatalmas szabadságvággyal felvértezve, miközben a Bika a tradíciók híve, aki egyáltalán nem rajong a kiszámíthatatlanságért. Mégis van remény, hogy remek párost alkossanak, mert mindketten sokat tanulhatnak a másiktól és a romantikáért sem kell a szomszédba menniük. A Bika kész az érzelmeit kimutatni, szavait pedig tettekkel is megerősíti, ami a Vízöntőnek földöntúli boldogságot okoz. 

A Bika a Halakkal

bika halak párkapcsolat szerelem horoszkópA Bika és a Halak boldogságának kulcsa mindkettőjük számára adott: a türelem, a kitartás és az alkalmazkodóképesség segít a tökéletes összecsiszolódásban. A Bika számára nagy ajándék a Halak őszintesége, jósága és odaadása, a Halaknak pedig ideális környezetet biztosít az a kiszámítható és stabil háttér, amit a Bika épít fel. Mindketten vonzódnak a művészetekhez, a szépséghez, de a természet közelségét is nagyra értékelik. Az érzékenyre és a spiritualitásra nyitott Halak nagyra tartja a Bika érzékiségét, már csak azért is, mert mindkettőjük fantáziája könnyen szárnyra kap. Érdemes odafigyelniük, hogy az „elkényelmesedésre” hajlamos Bika ne rendelje túlzottan maga alá a szolgálatkész Halakat – ha ezt az egyensúlyt sikerül megtartaniuk, nagy baj nem lehet a kapcsolatukban! 

(Via yourtango.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése