Horoszkóp

10 olyan érdekesség, amit nem tudtál a földjegyekről

Az asztrológia négy elemhez sorolja a csillagjegyeket. A Föld elem jegyei: a Bika, a Szűz és a Bak. Róluk rántjuk le a leplet.

A földes csillagjegyek, ha nem is valamennyi tulajdonságukban, de számos dologban hasonlítanak egymáshoz. A föld jegy szülöttei, a Bika, a Szűz és a Bak motivációiról, titkairól lebbentjük fel ezúttal a fátylat.

1. A föld jegyek türelmesek

A földies jegyek általában megfontolnak és zárkózottnak is tűnhetnek, ugyanakkor ők kifejezetten türelmes emberek. Ugyanakkor a Bika, a Szűz és a Bak türelme sem végtelen, akkor sem, ha hosszan várnak a tökéletes társra.

2. Szeretik a kényeztetést

Bizony, bizony. A föld jegy képviselői talán mindenki másnál jobban szeretik a kényeztetést. Számukra egy wellnesshétvége vagy egy pihentető masszázs mindennél többet jelent. Az érintések pedig az érzéki vágyaikat is felcsigázzák. Ezek a csillagjegyek kitűnő szeretők.

3. Két lábbal állnak a földön

Az biztos, hogy rájuk jellemző a leginább, hogy két lábbal állnak a földön. Gyakorlatiasak, kiváló a problémamegoldó képességük.

4. A föld jegyek előre terveznek

A Bika, a Szűz és a Bak nem dönt meggondolatlanul, előre megterveznek mindent lépésről lépésre, a feladatokról listát készítenek. Még bevásárolni is papírral indulnak, nehogy elfelejtsenek valami fontosat. Jelszavuk szerint elsők a feladatok, utánuk jöhet csak a pihenés.

A Bika, a Szűz és a Bak csillagjegyekről sem tudhattál eddig mindent
A Bika, a Szűz és a Bak csillagjegyekről sem tudhattál eddig mindent

5. Átlátják a részleket

Előttük nem marad titokban semmi sem. Gyorsan átlátják a részleteket, pillanatok alatt kiszűrik a hibákat, amit aztán gyakran kíméletlen kritikával fogalmaznak meg.

6. Remekül kommunikálnak

Nem a remek beszédkészségükről híresek a Föld jegyhez tartozó csillagjegyek. Pedig nagyon jó beszélgetőtársak, akik meg tudnak hallgatni, és okos tanácsokat is adnak. Ráadásul a vállukon kisírhatod a bánatodat.

7. A föld jegyek talpraesettek

Nem kell őket félteni, hiszen rendkívül józan emberek. A Bika, a Szűz és a Bak jegyében született emberek általában talpraesettek. Vonzódnak a valódi és az értékes dolgokhoz, döntéseikben a józan ész vezérli őket. Ötleteik mindenkor megvalósíthatók, nem csupán ideák.

8. Célratörőek

A föld jegyek is célokat tűznek maguk elé, becsvágyóak, céltudatosak, és megtesznek mindent, hogy elérjék azokat. Mindig többet és többet szeretnének elérni, ezért csak rövid ideig élvezik azt a pozíciót, amit éppen elnyertek.

9. A minőséget helyezik előtérbe a mennyiség helyett

A földies csillagjegyek számára a minőség mindenkor lényegesebb szempont, mint a mennyiség. Mivel kedvelik a luxust, inkább kevesebb, de minőségi holmit vásárolnak, ahelyett, hogy szekrényük roskadozna az olcsó cuccoktól.

10. A földies jegyek óvatos természetűek

A Bika, a Szűz és a Bak jegyek szülötteitől hallhatod a leginkább az olyan mondatokat, mint ezt inkább nem kéne, vagy át kéne még egyszer gondolnod, esetleg jobb lenne, ha…. Mindez csöppet sem véletlen, mert ez a három csillagjegy a leginkább megfontolt és a legóvatosabb az asztrológiai jegyek között.

A földies csillagjegyek rendkívül megfontoltak
A földies csillagjegyek rendkívül megfontoltak

(via Gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top