Horoszkóp

Ez tetszik benned a férfiaknak a horoszkópod szerint

Hogy mi a legvonzóbb tulajdonságod, vagy mi az, amit a férfiak azonnal észrevesznek rajtad, és mi az, ami a legjobban tetszik nekik? Horoszkópodból ez is kiolvasható. Érdemes hát ezeket a jegyeket minél jobban kidomborítani magadon akkor is, ha párkapcsolatban élsz, és akkor is, ha még csak keresed a társad.

Minden csillagjegy más és más tulajdonsága miatt vonzó. Persze nem kell és nem is lehet minden férfinak tetszeni, hiszen az ő ízlésük is eltérő, de aki téged igazán vonzónak tart, az meglátja benned a legelőnyösebb tulajdonságodat is. Hogy mi az, amit éppen ezért érdemes erősíteni magadban? Íme, a részletek.

A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként a bátorságoddal nyűgözöd le a férfiakat. A könnyedséged, a merészséged mágnesként vonzza az erősebbik nemet. Mert mégis ki az, aki nem szeretne egy igazán energikus és izgalmas nőt meghódítani? Ugye, bőven akad jelentkező.

A Bika (április 19. – május 20.)

Az anyagi függetlenséged mágikus erővel hat a férfiakra. Bika jegyű nőként megteremtesz magadnak mindent, amire szükséged van, és ezt rendkívül tisztelik benned. Az önállóságod, a megbízhatóságod és a következetességed mellett különleges vonzerődnek sem könnyű ellenállni. 

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek híres kettősségéről. Míg egyfelől nehezen döntesz, a másik oldalad rendkívül rugalmas és könnyed. A férfiak vonzónak tarták ezt a kettősséget, ahogyan azt is, hogy a dolgok mindkét oldalát látod. Intelligenciádat, okos meglátásaidat nagyra értékelik épp úgy, mint kivételes kommunikációs képességeidet.

A Rák (június 21. – július 22.)

A hűséged olyan érték és tulajdonság, amelynek egyetlen férfi sem képes ellenállni. Rák jegyűként ragaszkodsz a párkapcsolatodhoz, a szerelmedért mindent megteszel. Gondoskodásoddal, szereteteddel bárkit könnyedén az ujjad köré csavarsz.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Egy Oroszlánt nem lehet nem észre venni. A magabiztosságod egészen lenyűgözi a férfiakat. Ismered az értékeidet, tudod, ki vagy, tudod, mit akarsz, ennél több pedig nem is kell, hogy téged akarjanak meghódítani. A benned tomboló szenvedélynek pedig nincs, aki ellen tudna állni.

Ez tetszik benned a férfiaknak
Ez tetszik benned a férfiaknak

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz átlátja a legapróbb részleteket is. Gyakorlatiasságodat és azt, hogy két lábbal állsz a földön, a férfiak különösen nagyra értékelik. Tökéletes párost alkothatsz a forrófejűbb csillagjegyekkel is, hiszen lehúzod őket a talajra, stabil és biztos támaszt nyújtva nekik.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként a kreativitás, a szépség, a művészetek iránti vonzalmad lenyűgözi a férfiakat. Lehet, hogy időnként kissé bohókásnak, sőt már-már őrültnek tűnhetsz a szemükben, de a férfiak éppen ezért őrülnek meg érted.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Hogy nincsenek híján a szenvedélynek, az köztudott a Skorpiókról. Az erős szexuális kisugárzásod egyenesen megbabonázza az erősebbik nemet. Könnyedén csavarod a férfiakat az ujjaid köré, és könnyedén elérsz náluk mindent, amit csak szeretnél. Téged nem lehet nem komolyan venni.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Könnyedséged, az utazás iránti szereteted, a tudásvágyad az, aminek a férfiak biztosan nem tudnak ellenállni. Sugárzik rólad a vidámság, az életöröm, a kaland lehetősége, mégis Nyilasként tisztaság és finomság árad a személyiségedből, ami vonzerővel hat a másik nemre.

A Bak (december 22. – január 19.)

Ami a férfiaknak először feltűnik benned, az az elkötelezettség. A Bak monogám jegy, így csak akkor kötöd le magad, ha érdemesnek tartod rá a másik felet. És talán ez a legvonzóbb benned, hogy téged meg kell hódítani, mert csöppet sem adod magad könnyen.

A csillagjegyek más és más tulajdonságai fogják meg a férfiakat
A csillagjegyek más és más tulajdonságai fogják meg a férfiakat

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Pillanatok alatt az ujjad köré csavarod a férfiakat magabiztosságoddal. Ugyanakkor nem vagy hatalmaskodó, nem mondod meg, mit tegyen a másik, az erőszakosság kicsit sem jellemző rád. Kedvességedet, vidámságodat, különleges kisurgázásodat a férfiak nagyra értékelik. Vízöntőként olyan társat választasz, aki mindenben partnered tud lenni.

A Halak (február 19. – március 20.)

Talán az állatöv legkedvesebb és legszeretetre méltóbb jegye a Halak. A férfiak nem tudnak elmenni gondoskodó, figyelmes tulajdonságaid mellett. Nagyra értékelik jószívűségedet, romantikus, tiszta lelkedet, a művészetek iránti lelkesedésedet. 

(via TheEarthChild)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top