Horoszkóp

Ezzel vonzod a leginkább a másik nemet a horoszkópod szerint

Mitől tart igazán vonzónak a másik nem? Mi a szexepiled? A horoszkópban a legvonzóbb tulajdonságod is benne rejlik. Ha már úgyis itt a nyár, érdemes hangsúlyozni, pláne, ha épp párkapcsolatra vágynál.

Te tudod, mi a legvonzóbb tulajdonságod? Mi az a plusz, amit észre vesz benne a másik nem? Amitől igazán szexinek tartanak? A horoszkópodból bizony még ez is kiolvasható. Mindehhez nem kell mást tenned, mint a csillagjegyedhez tartozó jellemzést elolvasni.

A Kos (március 20. – április 19.)

Izgalmas kisugárzással rendelkezel, ha a Kos jegyében születtél. Imádod a kalandokat, a kihívásokat, inspirálóan hatsz a másik nemre, ezért kifejezetten szeretnek a közeledben lenni. Bátorságod, az új iránti fogékonyságod pedig különösen vonzóvá tesz. 

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika jegyűek a Vénusz bolygó szülöttei. Bájos és vonzó lehetsz, ha ebben a csillagjegyben ünnepled a születésnapodat. Szépségednek vagy sármos külsődnek, a pozitív kisugárzásodnak csöppet sem könnyű ellenállni.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Melletted kicsit sem unalmas az élet, ha az Ikrek jegyében születtél. Bármilyen témáról szívesen csevegsz, időnként fanyar humorod és a benned lévő életöröm mindenkit feldob a környezetedben. És pontosan ezek a legvonzóbb tulajdonságaid, amit a másik nem villámgyorsan észrevesz benned.

A Rák (június 21. – július 22.)

A leggondoskodóbb, a legfigyelmesebb és talán a legszimpatikusabb lehetsz valamennyi csillagjegy közül, ha a Rák jegyben születettél. Rólad azonnal tudni lehet, mennyire megbízható vagy, az érzéseid nagyon mélyek. Szerencsés, aki melletted lehet, hiszen veled még jobb embernek érezheti magát.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Mint egy igazi sztár úgy ragyogsz, ha az Oroszlán jegyében születtél. Vonzerődnek nagyon nehéz ellenállni. Stílusodat, vidámságodat, kedvességedet gyorsan észreveszik. De téged nem is lehet nem észrevenni, annyira ki tudsz tűnni a tömegből.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Amikor beleszeretsz valakibe, az illetőt teljes szívedből szereted. Hűséged és megbízhatóságod különösen vonzóvá tesz a másik nem szemében. Rendkívül értékelik az eltökéltségedet, a személyiségedből áradó rokonszenvet. Szűz jegyűként fiatalos külsődet is sokáig megőrzöd, rajtad valóban nem fognak az évek.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg jegyűek a Bikákhoz hasonlóan szintén a Vénusz bolygó szülöttei. Így te is különleges kisugárzással és vonzerővel rendelkezel. Erős hatást gyakorolsz a másik nem képviselőire, amikor harmóniában vagy önmagaddal. Boldogságod, vidámságod, a lelki békéd nyugalma könnyen átragad másokra.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió jegyűként a magabiztosságod, az igen erős szexuális kisugárzásod az erősséged. Tudod, mit akarsz, és azt bizony meg is szerzed magadnak. Képes vagy arra is, hogy céljaid elérése érdekében manipulálj másokat. Ez utóbbit inkább csak óvatosan tedd, mert könnyen visszaüthet, és a saját csapdádba eshetsz.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A legvonzóbb tulajdonságod kétségtelenül a humorod, és az, hogy nem veszed túl komolyan az életet, ha a Nyilas jegyében születtél. Mindig tudsz meglepetést okozni a másik félnek, ami nem feltétlenül ajándékokat jelent. Inkább azt, hogy izgalmas és vibráló a személyiséged.

A Bak (december 22. – január 19.)

Sugárzik rólad a megbízhatóság, a magabiztosság, a stabilitás, ha Bak jegyében születtél. Ezeket a tujdonságokat pedig nagyon sokan igazán vonzónak tartják. Még többen értékelik, hogy rád mindenkor számítani lehet, és te sosem teszel könnyelmű ígéreteket. Amit kimondasz, egészen biztosan komolyan is gondolod.

Ez benned a legszexibb a horoszkóp szerint

A Vízöntő (január 20.- február 18.)

A személyiséged, a kisugárzásod egészen egyedi, egyetlen más csillagjegyhez sem hasonlíthat, ha a Vízöntő jegyében születtél. Gondolkodásod az átlagostól merőben eltér, de épp a különcséged az, amivel rendkívüli erőt gyakorolsz másokra.

A Halak (február 19. – március 20.)

Nem könnyű téged visszautasítani, ha a Halak jegyében ünnepled a születésnapodat. Érzékenységed és a természet iránti lelkesedésed könnyen átragad másokra is. Művészi vénád rendkívül vonzóvá és különlegessé tesz, nem beszélve a feltétel nélküli szeretetedről.

(ZL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top