Horoszkóp

Szerelmi horoszkóp: ilyen az Oroszlán párkapcsolata a csillagjegyekkel

Az Oroszlán eleme a Tűz, bolygója pedig a Nap. Ennek köszönhetően különleges kisugárzással rendelkezik, amit egyszerűen nem lehet nem észrevenni. Ahová belép, ott minden szem rá szegeződik. Szereti a figyelmet, a szíve hatalmas. Vajon a többi csillagjeggyel hogyan boldogul a szívügyek terén? Íme, ilyen az Oroszlán párkapcsolata a többi csillagjeggyel.

Az Oroszlán a Kossal

bika kos párkapcsolat szerelem horoszkópKapcsolatuk mozgalmasnak, hevesnek és szenvedélyesnek ígérkezik, már csak azért is, mert mindketten nagyon határozottak és eltökéltek. A romantikus Oroszlánnak tetszik a Kos nyitottsága és intelligenciája, míg a Kos odáig van az Oroszlán magabiztosságáért, nagyvonalúságáért és közvetlenségéért. Nagyszerű ebben a párosításban, hogy kölcsönösen inspirálják egymást és segítik a másikat céljai megvalósításában.

Az Oroszlán a Bikával 

bika bika párkapcsolat szerelem horoszkópKapcsolatuk egyik mozgatórugója, hogy mindketten stabilitásra és tartósságra törekszenek, így hosszú távú boldogság is kerekedhet a románcukból. Az Oroszlánnak nagyon jólesik az érzéki Bika figyelme, akit egyszerűen lenyűgöz az Oroszlán személyes varázsa. Mindketten romantikusak, szenvedélyesek, és szeretik az igényes dolgokat. Ha görcsös akarás nélkül, lazán vetik bele magukat az ismerkedésbe, biztos alapokon nyugvó szerelem szövődhet közöttük.

Az Oroszlán az Ikrekkel

bika ikrek párkapcsolat szerelem horoszkópAz Ikrek számára az Oroszlán az egyik legnagyszerűbb partner: mindketten humorosak, keresik a kalandokat és a mozgalmas mindennapokat. Kapcsolatuk kezdetétől fogva odavannak egymásért, élénk társasági életet élnek, egyetlen másodpercig sem unatkoznak. Szeretnek új helyeket, új dolgokat felfedezni, és persze új embereket megismerni. Nagyszerű utazásokban lehet részük, de akkor is feltalálják magukat, ha a négy fal között kell tölteniük az időt.

Az Oroszlán a Rákkal

bika rák párkapcsolat szerelem horoszkópHa egymás mellé sodorja őket az élet, szép pillanatokat élhetnek át együtt, ám boldogságuk kissé törékenyebb az átlagnál: egyrészt, mert az Oroszlán rendkívül hiú, és nehezen viseli a kritikát, másrészt, mert a Rák hajlamos az érzelmi hullámvölgyekre. Az Oroszlán arra született, hogy szeressen és uralkodjon, míg a Rák arra vágyik mindennél jobban, hogy szeressék és védelmezzék. Kapcsolatukban fontos szerepet kap a hűség és az elkötelezettség, amiről sokan csak álmodnak.

Oroszlan szerelem parhoroszkop

Az Oroszlán mindig kapható egy gyertyafényes vacsorára, minél különlegesebb helyszínen, annál jobb (Thinkstockphotos)

Az Oroszlán egy másik Oroszlánnal

bika oroszlán párkapcsolat szerelem horoszkóp

Az Oroszlán az egyik legenergikusabb csillagjegy, életvidám és eleven, nagyon szeret az élet napos oldalán sütkérezni. Mivel párja a tükörképe, így pontosan tudja, mire számíthat tőle: mindketten barátságosak, kreatívak, játékosak, és jó a humoruk. Mindketten igényes tárgyakra és ételekre, luxuskörülményekre vágynak, szenvedélyesek, romantikusak, és nyitottak az újdonságokra. Csak rajtuk múlik, mit hoznak ki a kapcsolatból, az esély adott, hogy örökre egymásba szeressenek!

Az Oroszlán a Szűzzel

bika szűz párkapcsolat szerelem horoszkópNem túl gyakori, hogy a tüzes Oroszlán és a Föld elemű Szűz első látásra egymásba szeret, de természetesen ilyenre is adódhat példa. Az Oroszlán megnyugvást, életerőt és nagylelkűséget sugároz a Szűz felé, aki a szerelem hevében elhalmozza őt olyan bókokkal, amelyektől azonnal meglágyul a szíve. Az Oroszlánnak imponál, hogy lenyűgözi a Szüzet, megvan azonban annak is a veszélye, hogy amikor jobban kiismerik egymást, gyorsan elillan a rózsaszín köd, és oda a nagy vonzalom.

Az Oroszlán a Mérleggel

bika mérleg párkapcsolat szerelem horoszkópRománcuk nem más, mint a Nap és a Vénusz találkozása, ami hihetetlenül erős férfi- és női energiákat szabadít fel bennük. Igazán szerencsés ez a kapcsolat, szerelmük lángja hosszú-hosszú ideig éghet, ha kellően odafigyelnek egymásra. Az Oroszlánt megbabonázza a Mérleg eleganciája, szépsége, szellemes, sziporkázó intelligenciája, barátságos modora és diplomáciai érzéke, míg a Mérleg az Oroszlán életigenlésébe, nagylelkűségébe és igényességébe habarodik bele. 

Az Oroszlán a Skorpióval

bika skorpió párkapcsolat szerelem horoszkópA mély érzelmű, elemző gondolkodású Skorpió azonnal meglátja az Oroszlánban a kiscicát, akit szeretne minél előbb dorombolásra bírni. Azért is tetszik neki az Oroszlán, mert sok tekintetben épp az ellentéte annak, amit ő képvisel, ez pedig ideig-óráig nagyon vonzó számára. Az Oroszlán kihívásként éli meg, hogy felfedezze a titokzatos Skorpió lelkét és testét, ami hosszú időre leköti a figyelmét. Nagyon erős a vonzódásuk, ám megvan a veszélye, hogy se veled-se nélküled kapcsolat alakul ki közöttük.

Oroszlan szerelem parhoroszkop

Az Oroszlán nemcsak nagylelkű és romantikus, de kalandvágyó is (Thinkstockphotos)

Az Oroszlán a Nyilassal

bika nyilas párkapcsolat szerelem horoszkópKét tüzes jegy lobban szerelemre egymás iránt, aminek legfőbb mozgatóereje az Oroszlán optimizmusa és a Nyilas idealizmusa. Az Oroszlánban azonnal felébred a vadászösztön, ha közelebbről szemügyre veszi a Nyilast, aki szintén érdeklődve figyeli az energikus, nyitott és őszinte „nagyvadat”. Nagyszerű a kapcsolatukban, hogy sokszor félszavakból is értik egymást, ami az egyik legjobb bizonyítéka, hogy mennyire egy húron pendülnek. Hosszú időre terveznek egymással, nagyon helyesen!

Az Oroszlán a Bakkal

bika bak párkapcsolat szerelem horoszkópAz Oroszlán magas fordulatszámon pörög, és majd kicsattan az energiától, míg a Bak két lábbal áll a földön, és másra sem vágyik jobban, csak hogy kezében tartsa az irányítást. A kezdeti időszakban heves lángolás teheti izgalmassá a mindennapokat, később azonban adódhatnak olyan konfliktusaik, amik komoly próbatételt jelenthetnek. Az Oroszlánnak egyébként tetszik a Bak komolysága és érettsége, míg a Bakot az Oroszlán nyitottsága és magabiztossága veszi le a lábáról. 

Az Oroszlán a Vízöntővel

bika vízöntő párkapcsolat szerelem horoszkópRájuk aztán lehet mondani, hogy jól egymásra találtak! A Vízöntő igazi különc, akit a világból ki lehet kergetni az átlagos dolgokkal – ebben tökéletesen szót ért az Oroszlánnal, aki mindenből a különlegeset, az egyedit keresi, és eszében sincs beleolvadni a tömegbe. Sokszor elég, ha találkozik a tekintetük, máris tudják, hogy dolguk van egymással, hiszen sok kérdésben teljesen egy rugóra jár az agyuk. Kapcsolatuk egyáltalán nem hétköznapi, de ők pont erre vágynak!

Az Oroszlán a Halakkal

bika halak párkapcsolat szerelem horoszkópMár első ránézésre feltűnik, mennyire különböznek, ez mégsem szabhat gátat, hogy közelebbről is megismerjék és megszeressék egymást. Mindketten melegszívűek és nagylelkűek, sokat tanulhatnak egymástól, kapcsolatuk tehát mindenképpen gyümölcsöző. Az Oroszlánt lenyűgözi a Halak empátiája, segítőkészsége és tisztasága, a Halak pedig felnéz az Oroszlánra energikussága, magabiztossága és optimizmusa láttán. Kellő kitartással a Halak képes megszelídíteni az Oroszlánt, aki örömmel terelgeti őt az élet tengerén.

(Via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top