Horoszkóp

8 ok, amiért a Nyilas a legszerethetőbb csillagjegy

A Nyilas jegyűek gyakran magasra teszik a mércét, ezért nincs könnyű dolga annak, aki meg akar nekik felelni, de ha sikerül, igazán remek szövetségesre találhat a személyükben. A horoszkópból kiderül, milyen izgalmas tulajdonságokat rejtenek még a Nyilasok!

1. A Nyilasok mindig az igazságot keresik

A Nyilas-szülöttek őszinték, ritka, hogy bárkinek a háta mögött pusmognának. A véleményüket felvállalják az érintettek előtt is, és másoktól is azt várják, hogy korrektek legyenek.

2. Sajátos meglátásaik vannak

A Nyilas jegyűek érett gondolkodásúak, emiatt sokszor különleges nézőpontból közelítik meg a dolgokat. Nagyszerű tanácsadók, hiszen rávilágíthatnak olyan fontos részletekre is, amik mások figyelmét elkerülték. Akiknek fáj az igazság, jobban teszik, ha nem Nyilas-szülöttektől kérnek iránymutatást!

3. A Nyilasok toleránsak, és segítenek, ha baj van

Azokért, akiket szeretnek, készek harcba szállni a Nyilas jegyűek, de akár ismeretlenekért is küzdenek, ha úgy vélik, hogy támogatásra van szükségük. Jól járnak azok, akiket a Nyilasok a védelmükbe vesznek, mert a végsőkig számíthatnak rájuk.

4. Mindenkinek adnak egy esélyt

A Nyilasok nem adnak sokat a szóbeszédre, inkább abban hisznek, amit saját szemükkel látnak, vagy tapasztalnak. Épp ezért ritkán dolgoznak bennük előítéletek, és a legkevésbé sem gyanakvók. Alapvetően jót feltételeznek az emberekről, kár eljátszani a bizalmukat.

nyilas csillagjegy horoszkop tulajdonsag

A Nyilas jegyűek okosak, viccesek és sportszerűek – Thinkstockphotos

5. A Nyilasok viccesek

A Nyilasok intelligenciája a humorukban is megnyilvánul, igazán szórakoztatóak. Barátaik szívesen töltik velük az idejüket, hiszen valódi felüdülés élvezni a társaságukat. Persze, amikor a helyzet úgy kívánja, komolyak is tudnak lenni, ilyenkor bölcsességükkel kápráztatják el a többieket.

6. Mellettük senki nem unatkozik

A Nyilasok nem szeretik semmittevéssel tölteni az idejüket, és azt sem nézik jó szemmel, ha a partnerük ilyesmire adja a fejét. Nemcsak a mindennapjaik mozgalmasak, hanem a szabadidejük is, mivel nyitottak az újdonságokra.

7. A Nyilasok szuper megvalósítók

Éles eszüknek hála, remek ötleteik vannak, de ha netán valaki előrukkol egy olyannal, amelyik felülmúlja az övéket, akkor a Nyilasok fejet hajtanak. Az agyuk közben rögtön magas fokozatra kapcsol, és rövid időn belül elő is rukkolnak a megvalósítás tökéletesen kidolgozott tervével.

8. Rendkívül sportszerűek

A Nyilasok gyakran kiérdemelnének egy-egy fair play díjat, ugyanis az élet minden területén sportszerűen játszanak. Szeretnek győzni, de nem bármi áron, elismerik, ha vannak, akik jobban teljesítenek náluk. Olyannyira, hogy őszintén gratulálnak is nekik, ami, lássuk be, manapság nem megy mindenkinek!

Oroscopo.it

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top