nlc.hu
Horoszkóp
Telihold hatása 2024 május

Ezt hozza a csillagjegyeknek a májusi telihold

Holdtöltére 28 naponként kerül sor, de a hatása már 48 órával előtte és 48 órával utána is érezhető. Nézd meg, rád miként hat a májusi telihold!

Azt, hogy a telihold mindannyiunk életére hatással van, tökéletesen bizonyítja, hogy az arra érzékenyeknél alvászavarokat, hangulatváltozást okozhat, és az sem a véletlen műve, hogy sok kisbaba épp teliholdkor jön világra. Holdtöltére legközelebb május 23-án, a délutáni órákban kerül sor, és a Nyilas jegyében vendégeskedik a nőiességet szimbolizáló planéta.

virágok felett ragyogó telihold

Tévedés azt hinni, hogy a telihold hatásait csak annak a csillagjegynek a szülöttjei érzik, amelyikben tartózkodik: leginkább azt határozza meg, hogy a holdtölte milyen energiákat hoz magával, amelyek aztán összeadódnak a te állatövi jegyed jellemzőivel.

Mivel a telihold a holdciklus utolsó állomása, általánosságban elmondható, hogy keresve sem találhatnál jobb alkalmat az összegzésre, a lezárásra és az új célok kitűzésére, de a Nyilasban kiteljesedő hold egyéb fontos változást is hoz a mindennapokba.

Telihold a Nyilasban

Bár az asztrológusok úgy tartják, hogy a Nyilas jegyében járó telihold legerőteljesebben az Ikrek, a Szűz, a Nyilas és a Halak csillagjegy szülöttjei érzik meg, így is jut mindenkinek abból a derűből és optimizmusból, amit ez a bolygóállás hoz magával.

Az idén májusban felragyogó telihold mindenkit kíváncsibbá, kalandvágyóbbá és nyitottabbá tesz, sőt a közösség erejét is megsokszorozhatja. Új perspektívák nyílhatnak meg előtted ezekben a napokban, és ráébredhetsz olyan fontos dolgokra, amik nélkül csak nehezen, vagy egyáltalán nem juthatnál előbbre.

Ha ezen a napon felnézel az égre, az úgynevezett virágholdat láthatod: így nevezik a májusra eső teliholdat, mert ebben a hónapban nemcsak szirmot bontanak, hanem illatoznak is a legszebb virágok. Mutatjuk csillagjegyről-csillagjegyre, kinek mit tartogat a különleges virághold!

Megnézem
Összes kép (12)

 

Nyitókép: Getty Images – jakkapan21

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top