Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy mindent megkap az élettől

Ezek a csillagjegyek mindent megkapnak az élettől. Kérdés persze, mennyire képesek élni a lehetőségeikkel. A siker valójában csak rajtuk múlik, hiszen az élet szinte mindent tálcán kínál fel nekik. Vajon te is közéjük tartozol? Te mindent megkapsz, amire csak vágysz? A horoszkópból mindenre fény derül.

A Mérleget kényezteti az élet a leginkább

mérleg csillagjegy életöröm horoszkópA Mérleg az élet napos oldalára született. Nemcsak gyönyörű külsővel ajándékozta meg őt az élet, de kedvességgel, finom ízléssel és különlegesen vonzó személyiséggel is. Imádja a luxust, ha teheti, mindig első osztályra vált jegyet, ötcsillagos szállodákban lakik, és designer shopokban vásárol. Nagyon szívesen szórja a pénzét, pedig nem mindig engedheti meg magának a fényűzést. Nála megesik, hogy lenullázza a bankkártyáját, aztán valahogy mégis mindig megtalálja a kudarcból a megoldást. Az élet számtalan szuper lehetőséget villant fel előtte, rajta múlik, mennyire képes azokkal élni.

A Vízöntőnek minden kell

vízöntő csillagjegy életöröm horoszkópA Vízöntő nem igazán ismer határokat, neki minden kell ,és lehetőség szerint mindenből jó sok. Igaz, meg is teremt magának mindent, amire vágyik. Az újdonság varázsának képtelen ellenállni, de meg is teheti, hogy mindenből a trendit vásárolja, hiszen a bankszámlája sokkal vaskosabb, mint a Mérlegé. Viszont soha nem áll be a sorba, mindig az egyedit, a különlegeset keresi, nem éri be azzal, amivel a többiek tökéletesen elégedettek. Az élet vele sem bánik szűkmarkúan, amellett, hogy elképesztő a varázsa, a kisugárzása, nagylelkű és önzetlen, kedves és szerethető csillagjegy, a humora pedig lenyűgöző.

A Nyilas ismeri a gyengeségét

nyilas csillagjegy életöröm horoszkópA Nyilas talán nem gondolja, hogy őt az élet különösebben a tenyerén hordozná. Pedig az igazán szerencsések közé tartozik. Nem véletlenül, mert ha valaki elébe megy az életében adódó változásoknak, az biztosan ő. Minden lehetőséget éles szemmel észrevesz és kiaknáz. Optimista, élvezi az életét, örömmel fogadja el az élet ajándékait. Viszont tisztában van a gyengeségével is. Ha valamit nagyon akar, azt nagyon akarja, mindent megtesz, hogy előretörjön, hogy győztesként érhessen a célba. A takarója ugyan nem mindenkor olyan hosszú, mint szeretné, de talán ez az egyetlen problémája az életében, ami viszont csak egy újabb kihívás az újabb lépés felé vezető úton.

életöröm siker horoszkóp csillagjegyek

Ezeket a csillagjegyeket elkényezteti az élet (Thinkstockphotos)

(via bold sky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top