Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket képtelenség legyőzni

Ezeket a csillagjegyeket nem tudod legyőzni, ezért versenyezni sem érdemes velük. Ujjat húzni pedig főleg nem. Mégis mi az, amiben a legjobbak, amiben verhetetlenek, amiben képtelenség legyőzni őket? A horoszkópból minden tanulságos részlet kiolvasható. Vajon te is köztük vagy?

A Kos azonnal harcra kész

kos horoszkóp legyőzhetetlen csillagjegyA Kosnak vérében van a versenyzés, ha vitára állsz ki vele, azonnal felhúzza a bokszkesztyűt, a vereséget pedig nem tudod elkerülni. Ne érezd magad kellemetlenül emiatt, megpróbáltad, nem sikerült. Ennyi. Született vezető, céltudatos, határozott, folyton versenyez másokkal, meg talán saját magával is. Kemény és szívós, mindent kibír. Szórakoztató, és nagyon jó a humora, viszont képtelen veszíteni, és ekkor már a viccet sem ismeri. Ingerlékeny, ideges típus, nagyon könnyen fölkapja a vizet, még apróságoknak tűnő dolgokon is. Győzelemre és sikerre született, nem ismeri az akadályokat, amit eltervez, mindig meg is valósítja. 

Az Oroszlán mindenkinél magabiztosabb

oroszlán horoszkópAz Oroszlán legjellemzőbb tulajdonsága az egészen rendkívüli magabiztossága. Olyan büszkén sétálgat, akárcsak az állatvilág királya. Nem véletlenül kapta ez a csillagkép ezt az elnevezést. Felpiszkálni az alvó oroszlánt egyenlő a teljes megsemmisüléssel. Óriási haragra gerjed, nagyon erős és állhatatos, mindig kész a küzdelemre, és bizony ő sem veszít. Mindig tudja, mit mondjon, amivel a legérzékenyebb pontodra tapint. Önmagától ritkán támad, de ha megpróbálsz ujjat húzni vele, kimutatja a foga fehérét. A legjobb és a legtöbb, amit tehetsz, hogy békére törekszel vele, vagy legalábbis messze elkerülöd. Legyőzhetetlen és veszélyes csillagjegy, vitatkozni, konfliktusba keveredni vele már csupán ezért sem érdemes.

A Szűz mindent észrevesz

szűz horoszkóp győztes csillagjegyekA Szűz hajlamos mindent túl komolyan venni, túlértékelni és elemezni, ráadásul szeszélyes kis ördög bújik meg benne. Gondold meg mindenkor alaposan, mit mondasz ki előtte vagy pláne másoknak róla. Nagyon okos csillagjegy, vitákban, érvelésben verhetetlen. Figyelmesen hallgatja minden szavadat, és figyeli minden mozdulatodat. A legapróbb részlet sem kerüli el a figyelmét, és nem felejt. Türelmesen kivárja a megfelelő pillanatot, és amikor a legkevésbé számítasz rá, akkor szembesít önmagaddal és mindazzal, amit hosszú hónapokkal korábban mondtál. Kíméletlenül rátapint a lényegre, ha pedig hazugságon ér, a haragjától sem menekülhetsz. Jobban jársz, ha inkább baráti kapcsolatra törekszel vele.

A Skorpiót képtelenség legyőzni

skorpió horoszkóp győztes csillagjegyA Skorpió az egyik legszenvedélyesebb csillagjegy. Nem véletlen az sem, hogy szenvedélyesen harcol és küzd, csak bizonyíthassa a saját igazát, érvényesíthesse a saját akaratát. Ő az, aki sosem tartja magában a véleményét, kíméletlenül kimondja mindazt, ami a szívét nyomja. Biztosra veheted, mindenkor az övé az utolsó szó. A Skorpió úgy manipulál, hogy észre sem veszed. A lelkedbe lát, tudja, mivel bánthat meg a legmélyebben. Csak akkor szúr, ha kiprovokálod a vitát, a veszekedést. Inkább előbb gondolkodj, és kerüld el a fölösleges feszültséget, mert őt sem tudod legyőzni. Ő az, aki sosem bocsát meg. Megadja neked a bizalmat, de soha többé nem tudod visszanyerni, ha egyszer elveszítetted.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top