Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy úgy manipulál, hogy észre sem veszed

Ezek a csillagjegyek olyan ügyesen manipulálnak, hogy fel sem tűnik, észre sem veszed. Bámulatosan képesek az akaratukat érvényesíteni anélkül, hogy annak egyetlen jelét is tapasztalnád. Hogyan és mivel érik el a céljukat, hogyan manipulálnak? A horoszkópban erre is megtalálod a választ. Vajon te köztük vagy?

Az Ikrek úgy tesz, mintha rémesen naiv lenne…

…miközben természetesen csöppet sem az. Bizonytalannak mutatja magát, pedig pontosan tudja, mit szeretne elérni nálad. Ez is a játszma része. Az Ikrek nagyon könnyen és szívesen ismerkedik, látszólag a bizalmába avat, aztán amikor úgy tartja a kedve és az érdeke, már mások barátságát keresi. Nem megbántani akar, inkább csak él az adódó lehetőséggel, finoman és óvatosan kihasznál. Észre sem veszed, úgy teszi, ezért meg sem bántódsz a viselkedésén. Talán csak később áll össze a kép, mi mindent tettél meg neki puszta önzetlenségből. Az igazság, hogy nagyon okos csillagjegy, és mindig tudja, mit miért tesz, és miből vagy éppenséggel kiből származik haszna.

A Skorpió a lelkedet veszi célba

skorpió horoszkóp manipulációA Skorpió legnagyobb félelme, hogy becsaphatod, és nem tud többé megbízni benned.  Ugyanakkor rendkívül öntudatos csillagjegy, aki attól sem retten vissza, hogy érzelmileg kínozzon. Úgy manipulál, hogy te érzed magad bűnösnek, függetlenül attól, hogy bármit is elkövettél volna ellene. A Skorpió, amikor nagyon szeret, tökéletesen megbízható és hűséges, nem véletlenül várja el tőled is ugyanezt. Amint megrendül hűségedben a bizalma, felébred benne a zöld szemű szörnyeteg. Márpedig ehhez egy mások felé elejtett ártatlan mosoly is bőven elegendő. Innentől kezdve addig faggatózik, addig gyötör, amíg ki nem mondod, amit hallani akar. A legjobb barátja sem képes meggyőzni, hogy semmi oka a féltékenységre. Ha csak egyetlenegyszer megingott a bizalma, mindenkor ott fog az ördög bujkálni benne.

Az Oroszlán a manipuláció királya

oroszlán horoszkóp manipulációAlapvetően az Oroszlán nagylelkű és bizalmat szavazó, barátságos csillagjegy. Amint elbizonytalanodik, vagy úgy érzi, be akarod őt csapni, beveti manipulációs eszközét. A végén biztosan te fizeted a számlát, valószínűleg többszörösen hajtja be rajtad a sérelmét. Mindegy, mit tettél vagy nem tettél, téged tart majd felelősnek és te lesz az első számú bűnös is. Nagyon szereti magát erősnek és határozottnak mutatni, ilyenkor fölényesen, lenézően viselkedik, és lépten-nyomon megaláz, amikor csak teheti. Hajlamos összeesküvés-elméleteket gyártani, melynek igazáról természetesen meg van győződve. A szemedben kedves és bájos, de el sem tudod képzelni, miben mesterkedik a háttérben. Nem érdemes vele ujjat húzni, mert tégy bármit, később biztosan megbánod.

(via the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top