Horoszkóp

Ezekben a csillagjegyekben az ördög bújt meg

Mindenkinek van egy szebbik és van egy sötétebb oldala. Akadnak akiknél az előbbi, míg másokban inkább az utóbbi az erősebb. Ők a kegyetlenek, és bennük valóban az ördög bújik meg. Vajon melyek azok a csillagjegyek, akik ördögi kacajjal szúrnak ki a többiekkel? A horoszkópjuk leleplezi őket. A jellemzéseket ezúttal sem érdemes véresen komolyan venni, mindenesetre elgondolkodtatóak. Vajon te köztük vagy?

A Nyilasban rejtőzik a legvérmesebb ördög

nyilas horoszkóp ördögi csillagjegyA Nyilas kedvesnek, vidámnak, könnyednek és persze rendkívül lazának tűnik. Könnyedén és nagyon szívesen ismerkedik, pillanatok alatt képes az ujja köré csavarni. Éppen ezért annyira veszélyesebb csillagjegy, hiszen föl sem merül benned, hogy óvatosnak kellene lenned vele. Nem tűr ellentmondást, az erkölcsei igencsak sajátosak, ráadásul csak a saját véleményét szajkózza. Azt teszi, amihez kedve van, és nem érdekli, hogy viselkedésével mennyire bánt meg téged. Képtelen a másik ember szempontjait is figyelembe venni. Kétségtelenül az egyik legördögibb típus.

A Skorpió a lelkedet kéri

skorpó horoszkóp ördögi csillagjegyA Skorpió uralkodó bolygója a Plútó, amely a halál, az átalakulás, az erő planétája. Végzetes a vonzereje, elképesztően szexi csillagjegy, amit pontosan tud magáról. Szívesen űz különféle lelki és manipulatív játékot veled csak azért, hogy tesztelje a hűségedet, a kitartásodat. A lelke mélyén valójában nagyon érzékeny és gondoskodó típus, viszont ha a gyengeségére tapintasz, azonnal előcsalogatod a sötét oldalát. Az biztos, hogy innentől kezdve mindenért téged hibáztat, és addig nem nyugszik, amíg meg nem bosszulja az őt ért sérelmet. Ezért olyan ördögi.

A Bak tönkretesz

bak horoszkóp ördögi csillagjegyekA Bak addig ügyeskedik, amíg tönkre nem tesz, és meg nem szerez mindent, ami a tiéd. Nem ügyvédeken keresztül csinálja, mint a Mérleg, hanem addig buzog és szorgoskodik, amíg mindenben túltesz rajtad, és lerombolja az önbecslésedet. Az egészben az a legördögibb, a leggonoszabb, hogy nem találsz hibát és kivetni valót a munkájában, hiszen a tökéletességet képtelenség kifogásolni. Ő pedig titkon nevet a markába, miközben egyre följebb és följebb lépeget a ranglétrán, szinte szó szerint eltakarítva maga előtt mindenkit, aki azt a munkakört addig betöltötte. Ugye, milyen félelmetes?

veszélyes ördögi csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek veszélyesek és ördögiek

(via the wild child)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top