Horoszkóp

Ez a csillagjegyek sötét oldala

A nappalokat az éjszakák egészítik ki, tested jobb oldalát a bal teszi teljessé. És vajon mit takar jobbik éned másik fele, a sötét oldalad? Mi az, amit szívesebben meg sem mutatnál magadból, mi a legrosszabb tulajdonságod? A horoszkóp minden csillagjegyről kíméletlenül fellebbenti a fátylat.

A Kos (március 20. – április 19.)

sötét oldal horoszkóp kosKos jegyűként rendkívül elszánt és céltudatos vagy. A sötét oldalad ugyanakkor lobbanékonyságodat mutatja meg, hiszen a legapróbb dolgon is képes vagy pillanatok alatt fölkapni a vizet. Nem mellesleg rémesen gyerekesen tudsz viselkedni amellett, hogy sokszor önző és magadnak való vagy. 

Bika (április 19. – május 20.)

sötét oldal horoszkóp bikaBika jegyűként számos pozitív tulajdonságod van, viszont negatívból is akad bőven. Például elviselhetetlenül akarsz birtokolni mindent és mindenkit. Rémesen anyagias vagy, nevetségesen makacs és önfejű, lusta és hihetetlenül puhány. Ugye, neked is van mit változtatnod?

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

sötét oldal horoszkóp ikrekIkrek jegyűként alapból is kettős típus vagy. Nem véletlen, hogy meglehetősen szélsőségesen tudsz viselkedni, hol fent vagy, hol lent. Imádod hallatni a saját hangodat, amivel önmagában nem lenne probléma, csak nem érzed, mikor kellene végre csöndben maradni. A kitartás sem az erősséged.

A Rák (június 21. – július 22.)

sötét oldal horoszkóp rákRák jegyűként szánalmasan szeszélyes tudsz lenni. Követhetetlenül változik a hangulatod, meglehetősen könnyen bizonytalanodsz el. Túlzottan is érzékeny vagy, nagyon gyakran veszed fel a védekező álláspontot ahelyett, hogy kiállnál önmagadért.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

sötét oldal horoszkóp oroszlán

Oroszlán jegyűként az egód óriási, és mindenkinél jobban szereted saját magadat. Meggyőződésed, hogy a világ körülötted forog, és úgy érzed, mindenből neked jár a legtöbb, a legjobb. Pedig van egy fényes és csodás éned is. Inkább azt csillogtasd, mint a sötét oldaladat.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

sötét oldal horoszkóp szűzSzűz jegyűként nagyon könnyen mondasz ítéletet. Elviselhetetlenül maximalista vagy, nem beszélve a benned uralkodó pesszimizmusról. A legegyszerűbb dolgokon is problémázol, szőrszálhasogató vagy, semmi sem elég jó neked. Hidd el, ilyenkor veled sem egyszerű az élet.

Sötét oldala is van a csillagjegyeknek

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

sötét oldal horoszkóp mérlegMérleg jegyűként hajlamos lehetsz a lassúságra. Hihetetlen sokáig halogatod a dolgaidat, a döntéseidet képtelen vagy meghozni. Mindent meg akarsz tenni, csak hogy boldognak lásd a többieket, képes vagy a saját értékeidet is feláldozni ennek érdekében. Vedd észre, senki sem kéri ezt tőled.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

sötét oldal horoszkóp skorpióSkorpió jegyűként képtelen vagy megbocsátani, és sosem felejted el, amit ellened elkövettek. Manipulálod, érzelmileg zsarolod a környezetedben élőket. A legrosszabb tulajdonságaidat hozod ki magadból, amikor valami nem az elképzeléseid szerint történik.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

sötét oldal horoszkóp nyilasNyilas jegyűként kegyetlenül őszinte tudsz lenni, sértő és nagyon bántó dolgokat tudsz a másik fejéhez vágni, nem érzed, hol a határ, és meddig mehetsz el. Hajlamos vagy a leereszkedő stílusra, ráadásul úgy gondolod, mindenkinél többet tudsz, és persze többet is érsz.

A Bak (december 22. – január 19.)

sötét oldal horoszkóp bakBak jegyűként folyamatosan kontrollálod, ellenőrzöd a körülötted élőket. Hajlamos vagy a negatív gondolatokra, a negatív és pesszimista hozzáállásra, és az is előfordul, hogy önző módon viselkedsz a szeretteiddel. Talán mégis jobb, ha inkább a munkába temetkezel.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

sötét oldal horoszkóp vízöntőVízöntő jegyűként te is nagyon szívesen hallatod a hangodat, mert ugye nálad okosabb, intelligensebb csillagjegy nem is létezhet. A sötét oldalad közönyös, magának való, rémesen okoskodó és lenéző. A nemtörődömségedet már nem is említve.

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként hajlamos lehetsz a távolságtartásra, a magadba vonulásra. Jól érzed magad a saját világodban, nem érdekelnek a körülötted élők. Rendkívül hiszékeny és naiv tudsz lenni, kergeted a rózsaszínű felhőket.

(via rebel circus)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top