nlc.hu
Horoszkóp

Ezt érdemes tudnod a saját csillagjegyedről

Ezt érdemes tudnod a saját csillagjegyedről

Van, aki egyetért vele, van, aki nem!

Vízöntő

Csak keveseket enged magához igazán közel, de azokat teljesen. Szeret mindent a saját tempójában csinálni, azt is a legnagyobb békében. A Vízöntők számára sokkal fontosabb a minőség, mint a mennyiség. Sokkal inkább a probléma megoldására összpontosítanak, mint hogy beleragadjanak a problémáikba, és arról panaszkodjanak. Ha lehetőség akad az útjukba, nem szalasztják el, hanem élnek vele.

Kos

A Kosok mottója egyszerű: „Ha én meg tudom csinálni, akkor te is.” Nincs idejük a gyáva, megfutamodó emberekre, viselkedésük impulzív, egy másodpercig nem tétlenkednek. Minden munkát azonnal elvégeznek, nem vesztegetik az idejüket. Nehezen esnek szerelembe, viszont amit vagy akit meg akarnak kapni, azt meg is szerzik. Lehet, hogy nem éppen akkor és ott, de mindent elkövetnek a cél érdekében.

Rák

A Rák személyiség sosem hagy magára, mindig lehet rá számítani, még akkor is, ha kapcsolatunk megromlik vele de, soha nem fognak teljesen magunkra hagyni. Ha olyannal harcolsz, aki amúgy fontos a számodra, egész nap a fejedben van a probléma, egészen addig, míg meg nem javítod.

Csillagjegyek tulajdonsága

(Fotó: Getty Images/The Good Brigade)

Bak

Kicsi, de nagyon intim baráti kör jellemzi. A nagy baráti társaságok és a velük járó drámák nem a Bak esetei. Ha úgy érzi, elárulták, nagyon lassan bocsát meg és felejt, viszont a boldogságához nem kell sok, beéri egészen kicsi dolgokkal és gesztusokkal is.

Ikrek

Ők azok általában, akik a legjobban törődnek a másikkal, de ritkán mutatják ki azt olyan módon, hogy másoknak is tetszene. Soha nem aggódnak, hogy jó benyomást keltnek-e az első találkozáskor. Ugyanezzel a a lazasággal visznek véghez mindent, amit elterveznek, és sikerül is nekik.

Oroszlán

Az Oroszlánokat nehéz kezelni, ezért szintén erős személyiség kell melléjük, mert egy gyengének esélye sem lesz. Nem játsszák meg magukat, azt mutatják, amik. 

Mérleg

Érett ahhoz, hogy beismerje, ha rosszul csinált valamit és elég erős ahhoz, hogy kijavítsa ezeket a hibákat. Általában nem elhamarkodottan döntenek, hanem alszanak rá egyet, hogy tiszta fejjel lépjenek.

Halak

A halak megbocsátóak, de soha nem felejtenek. Ha maguk alatt vannak, vagy idegesek, békén kell hagyni őket, mert elég egy ártalmatlan vicc is, és még rosszabb hangulatba kerülnek. Nagy szívük van, de csak egy esélyed van náluk.

Nyilas 

A Nyilasok roppant kedves szívűek, jól látszik ez, ha szerelmesek, mert mindent megtesznek a társukért. Ennek viszont az a hátulütője, hogy sosem kérnek bocsánatot… 

Skorpió

A Skorpió úgy gondolja, hogy a tudás hatalom, ezért élete minden egyes intim részletébe beavatja az ismerőseit. Nem érdemes hazudni neki, úgyis ki fogja belőled préselni az igazságot, így vagy úgy. 

Bika

Általában nyugodt, ezért ha ideges lesz, jó oka van rá. Sokkal jobban támaszkodik a régi emlékeire, mint bármi másra. Ritkán gondolja meg magát, ha már döntött, általában úgy is marad a dolog.

Szűz

Értékelik a legkisebb dolgokat is, amelyek más számára fel sem tűnnek talán. Szeretnek olyan célt választani, amely megfelelőnek tűnik számukra, és arra törekszenek, hogy a legjobbat hozzák ki magukból. Azonban nehéz lehet az út. Ne gondold, hogy a Szűz antipatikus, csak azért, mert kritizál. Így mutatják ki a törődésüket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top