nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek különleges tulajdonsággal bírnak

Ezek a csillagjegyek különleges tulajdonsággal bírnak

Nemcsak nagyon okosak, érdekesek és vonzóak, de nagyszerű barátok, partnerek is.

Oroszlán

Az adrenalin, a vidámság, a felhőtlen öröm nem hiányozhat az Oroszlán életéből. Mellette képtelenség unatkozni, mert bámulatosan kreatív és mindig kitalál valami újat, szórakoztatót. Nagyon szereti az életet, az embereket, lelkesedése magával ragadó. Ha el tudod fogadni, hogy neki saját maga a legfontosabb, csodálod, dicséred őt, rájössz, hogy mindent őszinte szeretetből tesz az életében. Nagyon segítőkész, nagyvonalú és önzetlen tud lenni, nem mellesleg romantikus, aki nagyon vágyik a figyelemre, az elismerésre. Mindig a tőle telhető legjobbat adja és teszi, a legjobb barát, partner, munkatárs akar lenni.

Csillagjegyek különleges tulajdonsága

Fotó: Getty Images/Eva Carollo Photography

Skorpió

A Skorpió kétségtelenül a legnagyszerűbb barát, ha elnyered a bizalmát. Soha nem árulna el, és soha nem csapna be téged, de bármilyen őrültségben örömmel részt vesz. Bátor, energikus, merész, és szívesen égeti a gyertyát a két végén. Nagyra értékeli a segítséget, a neki tett szívességet, amit sosem felejt el. Intelligens és okos tanácsait, javaslatait érdemes megfogadni, követni kezdve a karriertől az öltözködésig. Nagyon nyitott típus, s nála nem léteznek tabutémák, bármiről őszintén lehet vele beszélgetni. A legféltettebb titkaidat is nyugodt szívvel rábízhatod, mert sosem fogja továbbadni azokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top