Horoszkóp

Ez a tökéletes napkezdés titka a horoszkóp szerint

Az, hogy jobb vagy bal lábbal kelsz fel, sokszor az egész napod kimenetelét meghatározza. Ha tudod, hogy csillagjegyed szerint mivel érdemes kezdeni a reggelt, rögtön az ébredés után megalapozhatod az egész napos jókedvet és energikusságot.

A Kos

kos csillagjegy reggel napkezdés horoszkópKos jegyűként tele vagy energiával, ezért az esetek többségében a reggelt sem töltöd lustálkodással. Ha időd engedi, ébredés után fuss egy kört a környéken, vagy ha késésben vagy, legalább ropj táncot a kedvenc számodra. Ez garantáltan helyrerázza a fejedben cikázó gondolatokat, és segít, hogy felpezsdülj, mielőtt beleveted magad a teendők sűrűjébe.

A Bika

bika csillagjegy reggel napkezdés horoszkópBika jegyűként számodra a kényelem és a jól lét a garancia a tökéletes napindításra. Ezt egyszerűen megvalósíthatod anélkül is, hogy minden reggel a szépségszalonban ülnél. Egy frissítő zuhannyal máris jól indul a napod, aztán használd a kedvenc kényeztető testápolódat és arckrémedet masszázzsal egybekötve. Hidd el, így egészen más hangulatban vághatsz neki a feladatoknak!

Az Ikrek

ikrek csillagjegy reggel napkezdés horoszkópIzgő-mozgó Ikrekként egyszerűen muszáj képben lenned a világ dolgaival, az ismerősökkel történt eseményekkel, ami számodra legalább olyan fontos, mint a jól megérdemelt reggeli kávé. Ne izgasd magad, hogy mit gondolnak mások, ha jólesik, ébredés után csekkold le rögtön a közösségi oldaladat, fusd át az e-maileket és olvasd el a legfrissebb híreket.

A Rák

rák csillagjegy reggel napkezdés horoszkópCsöppet sem meglepő, ha Rákként akkor érzed magad igazán jól a bőrödben, ha a reggeli rohanás előtt kicsit magadra és befelé is figyelsz. Ezért érdemes kicsit előbb ébredned, mint a többiek, hidd el, garantáltan érezni fogod a pozitív hatásokat. Jut időd alaposan megtervezni az előtted álló napot, sőt hálát érezhetsz az égieknek mindazért, amid van.

Az Oroszlán

oroszlán csillagjegy reggel napkezdés horoszkópHiú Oroszlánként teljesen elképzelhetetlen számodra, hogy remek formában legyél, ha valami nem stimmel a megjelenésedben. Akkor indul tökéletesen a napod, ha jut elég időd a lehető legnagyobb gondossággal összeállítani a napi szettedet, hogy aprólékosan kisminkelhesd magad és tökéletesre lőhesd be a hajad. Ugye, mégiscsak így az igazi?

A Szűz

szűz csillagjegy reggel napkezdés horoszkópNincs mit szépíteni, vérbeli Szűzként onnantól kezdve, hogy kinyitod a szemed, máris a tökéletességre és a rendre törekszel. Hogy ne veszítsd el a fonalat, és érezhesd, valóban kézben tartod az irányítást, tanulmányozd át a naptáradban szereplő időpontokat. Írj listát a teendőkről, tervezd és szervezd meg előre a nap minden fontosabb pillanatát.

horoszkop csillagjegy reggel

A horoszkópból kiderül, hogyan indulhat tökéletesen a napod – Thinkstockphotos

A Mérleg

mérleg csillagjegy reggel napkezdés horoszkópAhhoz, hogy odabent rend uralkodjon, szükséged van rá, hogy a környezeted is rendben legyen. Hogy ne idegeskedve, feszültséggel telve induljon a napod, ágyazz be, tedd rendbe a dolgaidat, és szellőztesd ki a hálószobát. Ez a rendezettség hihetetlen energiákkal tölt fel, és igazán kiegyensúlyozottan, mondhatni a Mérleg jegyhez illően vághatsz neki a napnak.

A Skorpió

skorpió csillagjegy reggel napkezdés horoszkópAmíg te az igazak álmát aludtad, az intuíciód szüntelenül dolgozott, és nagy valószínűséggel valamilyen álom vagy megérzés formájában üzent is neked, hogyan alakítsd a dolgaidat vagy miként dönts egy fontos kérdésben. Ahhoz, hogy a napod klasszul induljon, jó Skorpióként hagyj időt az elmédnek az elcsendesedésre, figyelj a belső hangodra, és ha álmodtál éjjel, próbáld megfejteni az álmodban felbukkanó szimbólumokat.

A Nyilas

nyilas csillagjegy reggel napkezdés horoszkópAhhoz, hogy igazán elemedben érezhesd magad a nap során, és gond nélkül átugorhasd az eléd gördülő akadályokat, a legjobb, amit Nyilasként tehetsz, ha már reggel megtornáztatod az agyadat, és valamilyen érdekes tevékenységgel töltöd az időt. A legjobb, ha könyvet, újságot, online magazint vagy bármit olvasol, ami felcsigáz az ébredés után.

A Bak

bak csillagjegy reggel napkezdés horoszkópAzok közé a csillagjegyek közé tartozol, akik teljes erőbedobással dolgoznak egész nap, és úgy koncentrálnak az apróságokra is, mintha az életük múlna rajta. Bak jegyűként sok energiára van szükséged, mégpedig egy kiadós reggeli formájában. Eszedbe ne jusson üres gyomorral kilépni a házból, ha nincs idő királyi lakomára, legalább pár szem kekszet rágcsálj el, és igyál egy pohár gyümölcslevet.

A Vízöntő

vízöntő csillagjegy reggel napkezdés horoszkópAhhoz, hogy kellő erővel és energiával vértezd fel magad, a legjobb eszköz a meditáció. Ez segít távol tartani a negatív energiákat és a rossz kisugárzást, amivel óhatatlanul találkozol, ha jössz-mész a nap során. Mivel Vízöntő jegyűként érzékeny vagy mások rezdüléseire, és igazán fogékonynak bizonyulsz a körülötted keringő energiákra, jobb, ha már korán reggel levéded magad, és megtisztítod az aurádat.

A Halak

halak csillagjegy reggel napkezdés horoszkópAmíg másokat a reggeli torna, a bőséges reggeli vagy egy vérpezsdítő tánc hangol a tökéletes napra, a legjobb, ami veled történhet, egy kis extra alvás. Ettől nemcsak szebben ébredsz, de lelked gyűrődései is kisimulnak. Mivel igazán együtt érző típus vagy, szükséged is lesz rá, hiszen mások problémáit igencsak hajlamos vagy a szívedre venni. Aludj hát, és álmodj szépeket kedves Halak!

Via bustle.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top