Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek felrobbantják egymást

Ezek a csillagjegyek valósággal felrobbantják egymást. Eleinte azzal, hogy elképesztő erővel és szerelemmel vonzódnak a másikhoz, a mélyebb ismerkedést követően pedig a viták és a veszekedések feszítik robbanásig a hurt közöttük. Melyek ezek a csillagjegyek? A horoszkópból kiderül. Te is köztük vagy?

A Skorpió és a Kos kapcsolata kimerítő

skorpió párkapcsolat horoszkópkos horoszkóp párkapcsolatA Skorpió és a Kos uralkodó bolygója a Mars, így mindketten aktívak, szenvedélyesek, öntudatosak. Az első pillanattól kezdve elképesztően vonzódnak egymáshoz, a párkapcsolatuk tökéletesnek tűnik, úgy érzik, őket a végzet is egymásnak teremtette. A Kos minden tőle telhetőt beletesz a kapcsolatban, miközben a Skorpió visszafogja az érzéseit. A hálószobában hiába izzik közöttük a levegő, mégis egyre több félreértés alakul ki közöttük. A Kos úgy érzi, párja nem viszonozza az érzéseit, a Skorpió szerint a Kos túlzottan is nyitott, és folyton ki akar tűnni. Mindketten megbízható és őszinte csillagjegyek, ugyanakkor mereven ragaszkodnak a saját elveikhez. Egy idő után folyamatosan megy az adok-kapok, a sérelmet újabb sérelem követi. Amilyen erős érzelmi energiákat mozdít meg ez a két csillagjegy, a bomba is pontosan ilyen erővel robban fel közöttük.

Az Oroszlán és a Vízöntő kapcsolata túlzottan is robbanásveszélyes

oroszlán horoszkóp párkapcsolatvízöntő horoszkóp párkapcsolatAz Oroszlán és a Vízöntő szemben álló csillagjegyek. Pontosan annyira különböznek egymástól, amennyire – legalábbis elvileg – kiegészíthetnék a másikat. A Vízöntő különlegessége és különcsége gyorsan feltűnik az Oroszlánnak, akit előbbi sem tud nem észrevenni. Hogy ez a kapcsolat tartós maradhasson, valójában meg kéne tanulniuk egymást tolerálni, amire ugyanakkor mindketten képtelenek. Pedig ott rejlik a szikra a közös élet lehetőségéhez, bámulatos dolgokra lehetnének együtt képesek. Az Oroszlán az egoizmusával teszi tönkre a kapcsolatot, de a Vízöntő sem kevésbé magának való típus. A szabadságot megadják egymásnak, csak a kellő figyelmet nem. A Vízöntő gondtalan viselkedésével valójában a legrosszabbat hozza ki az Oroszlánból. Utóbbi nem érti a vicceket, folyton megsértődik, ráadásul úgy érzi, a Vízöntő csak költekezik ahelyett, hogy megdolgozna a pénzért. A viták folyamatosak, a feszültség nem véletlenül vezet robbanásig.

A Mérleg és a Halak párkapcsolata a legnagyobb téveszme

mérleg párkapcsolat horoszkóphalak horoszkóp párkapcsolatA Mérleg és a Halak nem véletlenül vonzódik egymáshoz. Mindketten különleges kisugárzással, csodás külsővel rendelkeznek. Mindketten romantikusak, érzékenyek, érzékiek, és rendkívül ragaszkodnak a párkapcsolathoz. Annak ellenére, hogy eleinte bámulatos az összhang közöttük, nem tudnak megbízni egymásban, mert valójában nem értik a másik viselkedését. Esélyük sincs a boldogságra, mert a Mérleg folyton dilemmázik, a Halak meg túlzottan naivnak tűnik. Úgy gondolja, erősen inspirálja Mérleg párját, aki szerint inkább borzasztóan gyerekesen viselkedik. Előbb vagy utóbb a Mérleg rémesen unalmasnak érzi Halak szerelmét, aki képtelen a dolgok rosszabbik oldalát is meglátni. Bármennyire is rajonganak eleinte a másikért, végül mégis tönkreteszik egymást, a kapcsolat csalódással ér véget.

(via the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top