Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a flörtölés mesterei

Ezek a csillagjegyek minden bizonnyal az anyatejjel szívták magukba a flörtölés tudományát. Bámulatosan ügyesek, ösztönösen tudják, mit és hogyan mondjanak, hogyan viselkedjenek, amikor csábítani szeretnének. Érdemes a titkaikat ellesni. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Az Ikrek

Az Ikrek nagyon barátságos és szellemes csillagjegy. Nem habozik sokat, ha bókolni szeretne, ráadásul ő kifejezetten kényelmesen érzi magát ebben a szerepben. Amikor valaki megragadja a figyelmét, biztosan nem fél tudatni a vonzalmát és az érdeklődését. Kitűnő a beszélőkéje, bámulatosan bánik a szavakkal, flörtölésben lehet tőle bőven tanulni.

A Mérleg

A Mérleg a legelbűvölőbb csillagjegy. Elég egy mosoly, és ő máris megremegteti a térdeket. Romantikus lelkű, nagyon finoman flörtöl. Nem rohanja le a másikat, csupán apró jelekkel érzékelteti az érdeklődését. Pontosan tudja, mit és hogyan mondjon. Csábító mosolyával, kacér érintéseivel és nagyszerű humorával képes bárkit levenni a lábáról.

Az Oroszlán

Az Oroszlán flörtölése különleges. Ő abban a legnagyszerűbb, hogy minden figyelmét a másikra szegezi. Bárkit képes megnyerni tökéletes, ugyanakkor igencsak feltűnő megjelenésével és vicces megjegyzéseivel. Sosem színlel, amikor flörtöl, azt nagyon komolyan gondolja. Csak akkor lép a tettek mezejére, amikor a kiszemelt partner nagyon tetszik neki.

A Skorpió

A Skorpió erőteljes, intenzív és titokzatos. Hihetetlenül élvezi a flörtölést, számtalan technikát, módszert ismer, amelyek magabiztosabbá és vonzóbbá teszik a kiállását. Intenzív és érzéki stílusának köszönhetően másodpercek alatt csábítja kiszemeltjét. Mindehhez pedig nála egy mosoly vagy egy mély pillantás is bőven elég.

A Kos

A Kos makacs, merész, agresszív és elképesztően kacér csillagjegy. Amikor fölkelti valaki az érdeklődését, azonnal meg akarja szerezni. Nem gondolkodik, nem vár, azonnal cselekszik. Magabiztos, és pontosan tudja, mit és hogyan tegyen a siker érdekében. Merész, bátor típus, aki sosem fél megtenni az első lépést.

A Halak

A Halak érzékeny és intuitív csillagjegy. Annak ellenére, hogy gyakran szégyenlős és visszafogott, a flörtölésben bámulatosan tehetséges. Sokat fantáziál és álmodozik, de azt is tudja, hogyan keltse életre a fantáziákat. Különösen akkor lesz elemében, amikor kellemes, flörtölős románc elé nézhet.

flört csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek kétségtelenül mesterien flörtölnek (Thinkstockphotos)

Culture Astrology

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top