Horoszkóp

Ezért a 8 tulajdonságért lehet a Skorpiókat nagyon szeretni

A Skorpió jegyűek igen végletesek, semmi nem hagyja hidegen őket, és mindenről határozott véleményük van. Nem mindig könnyű velük, de az biztos, hogy nélkülük unalmasabb lenne a világ!

1) A Skorpiók nem ismernek lehetetlent

A Skorpió szülöttek nagyon határozottak, pontosan tudják, hogy mit akarnak, és ha kell, elszántan küzdenek azért, amit a fejükbe vettek. Jaj annak, aki az útjukba áll!

2) Különös szenvedély hajtja őket

A Skorpió jegyűek tagadhatatlanul szenvedélyesek, mind a szerelemben, mind a munkában. Odaadó szeretők és lelkes munkatársak, egészen addig, amíg csalódás nem éri őket. Ha ez megtörténik, lelkesedésük egy szempillantás alatt elillan!

3) A Skorpiók mernek nagyot álmodni

Már akkor igaz rájuk, hogy nem ismernek lehetetlent, amikor a terveiket szövögetik, de azok megvalósítása sem történik másképp: úgy érzik, hogy előttük nincs lehetetlen, és ezt a hihetetlen motivációt a Skorpió jegyűek könnyen „átragasztják” a körülöttük lévőkre is.

4) A kemény páncél érzékeny bensőt rejt

A Skorpió szülöttekről sokan gondolják azt, hogy önzőek és kemények, a valóság azonban ennél bonyolultabb: a határozott fellépés ellenére ők is tudnak lágyszívűek és törődők lenni. Mély érzelmeik miatt gyakran váltanak jegyet az érzelmi hullámvasútra, ha boldogok, majd’ kiugranak a bőrükből, ha pedig szomorúak, abba egy kicsit mindig belehalnak.

skorpio csillagjegy tulajdonsag

A Skorpió szülötteket semmi sem hagyja hidegen – Thinkstockphotos

5) Ragaszkodók és melegszívűek

A Skorpió jegyűek számára fontosak az emberi kapcsolatok, akiket a szívükbe zárnak, azokhoz szoros szálak fűzik őket. Ez egészen addig rendben is van, amíg nem kerül homokszem a gépezetbe: a Skorpiók soha nem felejtik el a sérelmeiket, még akkor sem, ha látszólag már nem bántja őket semmi.

6) A Skorpiók erőt merítenek a kudarcokból

A Skorpió szülöttek megszenvedik a sikertelenséget, és minden apró porcikájukat átjárja a bánat, de aztán véget vetnek az önmarcangolásnak, és megerősödve lépnek a tettek mezejére.

7) Csalhatatlanok a megérzéseik

A Skorpió jegyűek nagyon intuitívak, ösztönösen ráéreznek dolgokra, és a megérzéseik is remekül működnek. A többi embernek szinte a veséjébe látnak, könnyen leleplezik a titkokat és a hazugságokat. Sőt, ha kell, még egy kis magánnyomozástól sem riadnak vissza!

8) Mindenben meglátják a pozitívumot

A Skorpiókra azt is szokták mondani, hogy még a jég hátán is megélnek, elsősorban azért, mert nem riadnak vissza a változásoktól. Ha azok kedvezőtlenek, egy pillanatra ugyan lemerevedhetnek, de közben már azon törik a fejüket, hogyan hozhatnák ki a legtöbbet az adott helyzetből. És a Skorpió jegyűeket ismerve, véghez is viszik az elképzeléseiket!

via oroscopo.it

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top