Horoszkóp

Ezeknek a csillajegyeknek nem lesz könnyű nyaruk

Ezek a csillagjegyek nem igazán zárják a szívükbe az idei nyarat. Ők azok, akik vidámság, móka, kikapcsolódás helyett inkább nehézségekbe ütköznek. Vajon miért nem reménykedhetnek, az önfeledt nyárban? A horoszkóp kiderülnek a részletek. Te is köztük vagy?

Sokan alig várják, hogy beköszöntsön a nyár és a meleg. Aki még nem dolgozik, annak két és fél hónap örömteli kikapcsolódást jelent ez az időszak, más pedig végre kihasználja az alkalmat és szabadságra megy. De azért a nyár sem szól csak a felhőtlen semmittevésről és az örömről, a következő csillagjegyek számára pedig pláne nem.

Kos

Túl lassúnak érzi a dolgok haladását, örökké türelmetlen. A Kos veleszületett türelmetlensége időnként elviselhetetlennek tűnik. Ahelyett, hogy a frusztrációidat hagyod gyűrűzni, próbálj meg inkább kitörni belőle, például egy kiadós testmozgással.

Ikrek

Stresszes időszak jellemzi az életét, még szétszórtabb és idegesebb lehet a szokásosnál. Elfelejti a találkozókat, rosszkor mond rosszat, mintha nem is ott lenne fejben, ahol kellene. A legjobb mód ennek az időszaknak az átvészelésére a nem cselekvés.  

Szűz

Stresszes időszak ez a Szűz számára is. Elég sok energiája elmegy az idegeskedéssel, és azt érzi, hogy egy nagy káosz közepén álldogál egyedül. Nehéz helyesen cselekedni és jól végezni a munkánkat, amikor megbénít minket a stressz, ezért inkább szánj több időt a fontos dolgokra, illetve duplán ellenőrizz mindent.

Skorpió

Úgy érzi magát, mintha visszatartaná az energiáit. Szeretne falat építeni a saját védeleme érdekében, mert minden külső erő túlterheli. Az otthon biztonsága most nagyon vonzónak tűnik. Mindazonáltal mindaddig, amíg szabadidejét minőségi törekvésekkel tölti ki, lelkileg nagyon gazdag tapasztalat lehet számára.

Bak

Ez a nyár egy igazi tanulási tapasztalat lesz, és arra készteti, hogy megtudja, hogyan válhat felelősebb és produktívabb emberré. Na, persze azért belefér egy kis lazulás is!

Elite Daily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top