Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek lelépnek, ha jobbat találnak nálad

Ezek a csillagjegy szinte gondolkodás nélkül szakítanak veled, ha úgy érzik, jobb lehetőség nyílt előttük. Szóval vigyázz velük. Nagyon jó társak a párkapcsolatban, már csak ezért sem érdemes csalódást okozni nekik, mert aztán ők teszik veled ugyanezt... Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

A Kos

kos horoszkóp szakítás csillagjegyekA Kos nagyon lelkes és szenvedélyes csillagjegy. Nem bánja azt sem, amikor a figyelem központjában lehet. Ugyanígy érez a párja iránt is, elhalmozza őt a szeretetével, a figyelmével. Viszont könnyen megkophat a lelkesedése, amikor úgy érzi, valaki más sokkal jobb lehetőséget tartogat a számára. Szinte biztosan a szakítás, és az új társ mellett dönt.

Az Ikrek

ikrek horoszkóp szakítás csillagjegyekAz Ikrek nagyon is pontosan tudja, mit akar… – legalábbis addig, amíg meg nem gondolja magát. Ő is hajlamos hirtelen döntésekre, és gyakran a legváratlanabb pillanatban változtat. Vele könnyen megesik, hogy párjával az egyik napon még fülig szerelmesen a jövőt tervezgeti, a következőn pedig már valaki más ébreszti fel a figyelmét.

A Szűz

szűz horoszkóp szakítás csillagjegyekA maximalista Szűz is pontosan tudja, mit akar és mit vár el a párkapcsolatban. Az első jelre reagál, ami a boldogsága útjába állhat. Pillanatok alatt továbbáll, ha úgy érzi, párja nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Amikor új és a tökéletesre emlékeztető lehetőség csillan meg előtte, ő sem gondolkodik, hogy maradjon vagy továbblépjen.

A Skorpió

skorpió horoszkóp szakítás csillagjegyekA párkapcsolat elején fellobbanó szenvedély könnyen kihunyhat a Skorpióból, amikor valami nem az elképzelése szerint történik. Akkor is gyorsan menekülőre fogja, amikor társa rájön, mi rejtőzik a lelke mélyén. A Skorpió hajlamos elrejteni a valódi érzéseit, ezért sebezhetőnek érzi magát, amikor többet tud róla a párja, mint szeretné. Ilyenkor pedig inkább szakít, és új szerelmet keres magának.

horoszkóp szakítás csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek lelépnek, ha jobb lehetőséget találnak (Thinkstockphotos)

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top