Horoszkóp

Szakíts, ha bírsz! Így teszik a csillagjegyek

Szakítani valójában senkinek sem egyszerű, még azoknak a csillagjegyeknek sem, akik viszonylag könnyedén kezelik azt is, amikor őket hagyják el. Szakítani szeretné a pároddal, és kíméletesen csinálnád? Tapints a párod gyengéjére, és végül ő tesz pontot a párkapcsolat végére. A horoszkópból megtudhatod, kinél hol telik be a pohár.

Kos

kos csillagjegy szakítás horoszkópA Kos mindenben első akar lenni, ezért ha te hozod fel a szakítást, attól teljesen padlóra kerül, hiszen vesztesnek érzi magát. A lustaságot, a túlzott óvatosságot, a problémák gyártását kifejezetten gyűlöli, így ha szakítanál vele, csak tedd az előbbieket, és ő maga kéri, zárjátok le a kapcsolatot.

Bika

bika csillagjegy szakítás horoszkópA Bika kitartó és hűséges csillagjegy, a biztonsága, a stabilitás mindennél fontosabb a számára. Ragaszkodó típus, ezért nem is olyan egyszerű „megszabadulni” tőle, viszont ha rendetlenséget, káoszt hagysz magad körül, folyton felborítod a napirendjét, átalakítod az életét, nála telik be a pohár hamarosan.

Ikrek

ikrek csillagjegy szakítás horoszkópAz Ikrek erőssége a kommunikáció, ezért minden olyan nézeteltérésben és veszekedésben, amit ezentúl folytatsz vele, kerüld el a válaszokat. Egyszerűen csak rántsd meg a vállad, tégy úgy, mintha meg sem hallottad volna, amit kért vagy mondott. Oké, nem túl sportszerű viselkedés, viszont nála rendkívül hatásos.

Rák

rák csillagjegy szakítás horoszkópA Rák talán a legragaszkodóbb, legodaadóbb csillagjegy, ami esetében azt jelenti, nagyon nehezen mond le rólad. Még a szakítást követően is mindent megtesz a békülésért, a barátoknál, a családnál kérdezősködik rólad. Nem könnyű szakítani vele, talán csak akkor, ha mélyen a lelkében bántod meg. Ez a módszer viszont csöppet sem kíméletes.

szakítás csillagjegyek horoszkóp

Így szakíthatsz kíméletesen a csillagjegyekkel (Thinkstockphotos)

Oroszlán

oroszlán csillagjegy szakítás horoszkópHa az Oroszlánnal szeretnél szakítani, elég a hiúságára hatni, és csupán annyit mondani, „bocs, rájöttem, mégsem jössz be nekem”. A hibát természetesen benned fogja keresni, hiszen ő tökéletes és a legjobb társ, akit csak találhatsz magadnak, de minek foglalkoznál vele, ha egyszer elérted a célt, és kiadta az utadat. 

Szűz

szűz csillagjegy szakítás horoszkópA Szűz maximalista, ugyanakkor a párkapcsolatában kifejezetten gondoskodó típus is. Nem olyan egyszerű vele szakítani, mert számtalan pozitív érv szól mellette. Még szerencse, hogy ő sem tökéletes, a szanaszét hagyott alsóneműktől, a rendetlenségtől azonnal felmegy benne a pumpa, ahogyan attól is gyorsan betelik a pohár, ha nem értékeled őt eléggé.

Mérleg

mérleg csillagjegy szakítás horoszkópA Mérleg mindennél jobban értékeli a becsületességet és a megbízhatóságot a párkapcsolatban. Kifejezetten kapcsolatpárti, őt sem lehet valójában csak úgy otthagyni. Ha mégis szakítanál vele, nem csinálj semmit, füllents, és hagyd cserben. Ezekkel a tulajdonságokkal kergetheted az őrületbe. 

Skorpió

skorpió csillagjegy szakítás horoszkópA Skorpió a legtitokzatosabb csillagjegy, ragaszkodó, de a valódi érzelmeket mélyen elrejti. Nem egyszerű a bizalmába férkőzni. Gyanakvó típus, nem könnyen határozza el magát melletted. Amíg nem alakul ki benne a hozzád tartozás iránti vágy, addig elég annyit mondani, „szeretlek”, és már el is ijesztetted. Később már nehezebb dolgod lesz, ha szabadulni akarnál tőle.

szakítás csillagjegy horoszkóp

Más és más okból szakítanak a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

Nyilas

nyilas csillagjegy szakítás horoszkópA Nyilas versengő típus, nem viseli jól, ha bármiben is alul marad. A korlátozást, a szabályokat sem kedveli, a nála lassúbbnak gondolt emberektől pedig végképp hidegrázást kap. Ő azért olyan óriási problémát nem csinál a szakításból, de ha igazán „kíméletes” szeretnél lenni, korlátozd, akadályozd, nézz át rajta, féltékenykedj, és olyan gyorsan lelép, hogy bottal ütheted a nyomát.

Bak

baik csillagjegy szakítás horoszkópA Bak megszállottan küzd és dolgozik a sikerért. A státusz, a hatalom rendkívül fontos a számára, ezért mindent és mindenkit ellenségnek vél, aki a jó hírnevét veszélyezteti. Szakítanál vele? Tüntesd fel rossz fényben a barátok, a munkatársak előtt, kotyogd el néhány furcsa szokását. Persze, ha igazán jót akarsz magadnak, véletlenül se ess túlzásba, a kevés is bőven elég a szakításhoz.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy szakítás horoszkópA Vízöntő a legfüggetlenebb csillagjegy, akinek valójában fel sem tűnik, hogy szakítani akarsz vele, hiszen ha eddig veled volt, különösebben nem korlátoztad az akaratában. Nála egyszerűen mondd el az igazat egyenesen a szemébe: „Jó volt veled, ennyi volt, viszlát, maradjunk barátok.” Hidd el, nem fog jelenetet rendezni.

Halak

halak csillagjegy szakítás horoszkópA szuper érzékeny Halakkal csöppet sem egyszerű szakítani. Hajlamos a gyermeki ártatlanságra, naivitásra, már önmagában ezért sem kezeli jól a szakítást. Nem szeret felelősséget vállalni, ezért ha folyton rátolod a felelősséget, a döntéseket, egy idő után magától lép ki a kapcsolatból.

Your Tango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top