Horoszkóp

Szeretlek, amíg… elárulja a horoszkóp

Szeretlek egészen addig, amíg.... ezt és ezt nem követed el. Nálad hol húzódik a határ, mikor telik be a pohár? A horoszkópból kiderül, a csillagjegyeknél mi az a pont, ameddig szeretnek szívből, és mi az, amit nem érdemes átlépni, mert nem bocsátják meg neked. Érdekes és tanulságos felismerések következnek.

A Kos (március 20. – április 19.)

Szeretlek, amíg össze nem töröd az álmomat.

A Kos, akár egy harcos ösztönösen küzd mindenért, amiben hisz. Így, ha igazán szereted őt, és hiszel benne, mindent megtesz érted, óv, és vigyáz rád. Ugyanakkor, ha a Kos azt érzi, a szándékaid nem tiszták, nem vagy vele őszinte, csak ki akarod használni, köddé válik, és soha többé nem látod.

A Bika (április 19. – május 20.)

Szeretlek, amíg nem csapsz be.

A Bika őszinte, nyitott, megbízható és nagyon kiszámítható csillagjegy. Olyan párra vágyik, akiben ő is vakon megbízhat, akinek számíthat a hűségére, a kitartására. A hazugságot, a megcsalást nem viseli el, ezért a szerelmében addig bízhatsz, amíg nem bántod meg őt valamilyen hazugsággal.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Szeretlek, amíg valódi vagy.

Az Ikrek a kommunikáció, a szavak mestere, szórakoztató, vidám, nyitott és kíváncsi típus. A hamis, ál vagy megjátszott dolgokat rosszul tűri. Ha úgy érzi, csak köntörfalazol, vagy álarcot viselsz, a szerelmet, az érzéseket megjátszod – mert valamiért ezt kívánja az érdeked – gondolkodás nélkül szakít veled.

A Rák (június 21. – július 22.)

Szeretlek, amíg önmagadat adod.

A Rák nagyon jószívű, érzelmes és gondoskodó és nagyon odaadó csillagjegy. A párkapcsolat, az érzések különösen fontosak a számára. Olyan társra vágyik, aki megérti és támogatja őt. A megérzéseit, az ösztöneit nem tudod becsapni, így ha azt érzi, megváltoztál, másként nézel rá, már nem önmagadat adod, a szerelmét is elveszíted.

szerelem horoszkóp csillagjegy

Eddig és nem tovább mehetsz el a csillagjegyeknél

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Szeretlek, amíg tisztelsz, és figyelsz rám.

Az Oroszlán nagyon szereti a figyelmet, nagyon szeret a középpontban lenni. A dicséretek, mások tisztelete melengeti leginkább a szívét. Akkor boldog, amikor azt érzi, hogy igazán szereted, hogy mindenkinél fontosabb a számodra, hogy rajongsz érte. És eddig is szeret, mert ha elveszíted iránta az érdeklődést, ő pontosan ugyanígy tesz veled.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szeretlek, amíg nem tévesztesz meg.

A Szűz az igazság bajnoka, viszont kíméletlenül kritikus is tud lenni. Nagyon magasak az elvárásai, túlzottan is igényes, leginkább önmagával szemben. A munkáját nagyon komolyan veszi, ezért biztosan nem bocsátja meg, ha elhallgatod, vagy félig mondod el neki az információkat, és még inkább, ha megpróbálod megtéveszteni őt.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Szeretlek, amíg nem bosszantasz fel.

A Mérleg tökéletes párkapcsolatra vágyik. A szépség, a harmónia, a béke a legfontosabb értékei. Született diplomata, ezért a veszekedéseket, a vitákat nagyon rosszul viseli, ő mindenkor a békés megoldásra törekszik. Nem könnyű őt feldühíteni, de nem is lehetetlen. Viszont, ha megteszed, számolnod kell az ő haragjával is.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Szeretlek, amíg nem titkolózol előttem.

A Skorpió maximálisan nyitott és őszinte veled egészen addig, amíg tőled is megkapja ugyanezt. Bámulatosak a megérzései, ezért előtte lehetetlen bármit is rejtegetni. Jobban is teszed, ha nem titkolózol előtte, mert addig kutakodik, addig faggat, addig nyomoz, amíg ki nem deríti az igazságot. Ha megbántod őt, duplán adja vissza.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Szeretlek, amíg hiszel bennem.

A Nyilas nagyon bátor, lelkes és törekvő csillagjegy. Rendkívül optimista, szabad lelkű és nyitott típus, ezért ha úgy érzi, keresztezed vagy akadályozod az útját, gyorsan meghátrál. Amikor elveszíti az érdeklődését irántad, amikor úgy érzi, már nem hiszel benne kellően, inkább máshol keresi a boldogságát.

szerelem horoszkóp csillagjegyek

Ekkor érzik a csillagjegyek, hogy véget ért a szerelem

A Bak (december 22. – január 19.)

Szeretlek, amíg én is fontos vagyok neked.

A Bak alapvetően gyengéd és melegszívű csillagjegy. Szívós és kitartó, a céljaiért áldozatokat is képes hozni. Nagyon mélyen szeret, mindent megtesz érted egészen addig, amíg érzi, hogy ő is pontosan ugyanolyan fontos neked, mint a saját dolgait vagy saját magad. Szakítani fog veled, amint úgy érzi, elveszítette az érdeklődésedet.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Szeretlek, amíg hagysz élni.

A Vízöntő minden bizonnyal az egyik legkülönlegesebb és legbonyolultabb szerető a csillagjegyek között. Mélyen érző típus, az érzéseit ugyanakkor nem könnyű megfejteni. Olyan, mintha mindig távolságot tartana, akkor is, amikor nagyon szeret. Szüksége van térre, függetlenségre, így amíg hagyod, hogy azt és úgy tegye, ahogy neki a legjobb, magad mellett tudhatod.

A Halak (február 19. – március 20.)

Szeretlek, amíg inspirálsz engem.

A Halak fantáziája verhetetlen. Bámulatosak a megérzései, az intuíciója, és nagyon érzékeny típus. Amíg azt érzi, hogy jó veled reggel felébredni, vagy alig várja, hogy a munkából haza érkezz, nagyon boldog és minden tőle telhetőt megtesz érted. De amikor már nem inspirálod, nem motiválod őt, inkább kilép a kapcsolatból.

(via curious mind)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top