Horoszkóp

Így heverd ki a szakítást a horoszkóp szerint

A szakítás mindenkinek fájdalmas. Bármennyire is szenvedsz az érzéstől, érdemes minél előbb túllépni a bánaton. Hogyan és mit tehetsz? A horoszkóp ebben is segít neked. Íme, a részletek, hogyan tudják a csillagjegyek kiheverni a szakítást.

A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként a szakítást úgy heverheted ki a leggyorsabban, ha új hobbit, új elfoglaltságot keresel vagy egyszerűen csak azt teszed, ami igazán örömet okoz a számodra. Magaddal foglalkozol, semmi mással. Olyasmit teszel, amitől jobb lesz a hangulatod, amitől visszanyered az optimizmusodat, ami ismét energiával tölt fel. Ne gondolj a hibákra, hanem keress új lehetőségeket, új kalandokat, hiszen ez az életed.

A Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként szinte biztos, hogy a sebeidet ápolgatod a szakítást követően. Legalábbis az első néhány napban. Azt követően ugyanis belemerülsz a testi élvezetekbe. Olyan új helyeket nézel meg, amire a párkapcsolatod idején nem volt lehetőséged, drága éttermekben vacsorázol, és lehet, hogy beiktatsz egy-két wellnesshétvégét is. A felejtéshez és a továbblépéshez nem is találhatnál megfelelőbb kikapcsolódást.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként egészen biztosan a baráti társaságodban vigasztalódsz. Horoszkópod szerint alapvetően vidám, laza és könnyed típus vagy, aki szívesen flörtöl, beszélget. Nem pazarlod az időt a bánatra, minél gyorsabban túl akarsz lépni a szakításon. Azt teszed, ami a leginkább feltölt. Előrenézel, keresed az újabb és reményeid szerint még jobb párkapcsolatot.

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként nem vagy könnyű helyzetben, hiszen téged kifejezetten mélyen érint a szakítás. Kudarcként éled meg, ezért inkább visszavonulsz a saját menedékedbe, így próbálod magad túltenni a bánaton. Miután jól kisírtad magad, a gyógyulás útjára lépsz. Vonzó vagy és nagyon szerethető, ezért hamarosan újabb párra találhatsz.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként rendkívül büszke csillagjegy vagy, ezért szerinted téged nem hagyhatnak el. Ha szakításra került sor, az utolsó szó is csak a tiéd lehetett. Bármennyire is fáj a szíved, kifelé nem mutatod, emelt fővel indulsz az újabb hódítás felé. Már csak azért is megmutatod az exednek, hogy tévedett.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként tudomást sem akarsz venni a szakításról. Visszavonulót fújsz, és teljes erőddel a munkádra összpontosítasz. Logikus érveket, magyarázatot keresel, hogy miért is jobb neked így, közben a bánat persze emészt belülről. A feladatokkal mégis sikeresen tereled el a fájdalomról a figyelmed.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként minden erőddel próbálod a lelki egyensúlyodat, a harmóniát megtalálni. Persze, folyamatosan erre törekszel, a mostani helyzetben mindez még nehezebb. A barátaidnak öntöd ki a szívedet, aztán felejtésként az egyik bulin gyorsan belebonyolódsz egy újabb és mondhatni, nem a legjobb kapcsolatba.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként látszólag kemény vagy, és úgy teszel, mintha érzéketlen lennél az exed iránt. Belül szenvedsz, és közben azon agyalsz, mit tehetnél, hogy expárodnak is legalább annyira fájjon a szakítás, mint neked. Aztán eljutsz arra a pontra, hogy nem foglalkozol többé a múlttal, inkább előretekintesz, hiszen pontosan tudod, bőven akad még lehetőség a számodra.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként a szakítás valójában egy lehetőség, hogy ismét nyiss a világ, a kalandok felé. Nem sokat töprengsz a múlton, nem esel kétségbe sem, éled és élvezed a szabadságodat. Keresed az újabb kihívást, ezért gyorsan beleveted magad az éjszakába és a baráti társaságokba.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként hasonlóan gyakorlatias típus vagy, mint a Szűz csillagjegy. Hozzá hasonlóan te is a munkába veted bele magad. Újabb célokat tűzöl magad elé, és még nagyobb energiával indulsz a megvalósítás felé. Téged nem lehet elpusztítani, hiszen erős, szívós és rendkívül kitartó vagy.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként nem mutatsz érzéseket, ami valójában nem esik nehezedre, hiszen alapból sem vagy érzelgős, szentimentális típus. Igen meggyőzően alakítod a bátor csillagjegyet, aki pillantok alatt túllépett a szakításon. A szíved mélyén ugyanakkor szenvedsz, és neked is időre van szükséged a továbblépéshez.

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként a hosszú távú párkapcsolatok híve vagy. Érzelmes típusként csöppet sem hagy hidegen a szakítás, nagyon fáj a szíved, nagyon sokat sírsz. Hosszú időre lesz szükséged, mire túllépsz a bánaton. Az is biztos, hogy barátaidban és a családodban támogatásra találsz.

(via ewao)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top