Horoszkóp

A víz jegyek egy darabig nem randevúznak

Ugyanolyanok, mint bárki más. Szépek, csinosak, okosak, kedvesek. Most mégis úgy döntöttek, hogy nem hajszolják a párkapcsolatot.

Nagyon keveseknek adatik meg a szerencse, hogy nem kell sokat kutatni a boldog, hosszú kapcsolat reményében. És még kevesebbeknek, hogy az életük során nem több, hosszabb-rövidebb sikertelen próbálkozás után találják meg a nagy őt. A ritka kiváltságosoknak pedig egyszerűen a lábuk elé sodorja a sors azt az embert, akivel boldogan élnek, míg meg nem halnak. 

Azok a vizes csillagjegyek, akik a kevésbé kegyeltek táborát gyarapítják, most inkább visszahúzódnak, és nem próbálkoznak egy darabig. Nincs randi-app, nincs szingli-est, de lesz önismereti munka és a sebek nyalogatása, amíg a hegeknek is hűlt helye lesz a szívükön.

egyedül

Fotó: Unsplash

Rák (június 21. – július 22.)

Az utóbbi kapcsolataid nagyon sok keserűséget okoztak. Romboló és mérgező együttlétek voltak ezek, a szerelemtől rég eltávolodtatok. Sokáig hagytad, hogy uralkodjon rajtad ez az állapot, de meghoztad a nehéz döntést: egy darabig egyedül maradsz, mert sokkal jobban érzed így magad. Fel kell töltekezned, és ügyelni, nehogy ilyen sérülékenyen új kapcsolatba ugorj. Kizárólag magadra kell figyelned, nem pedig valakire, akitől csak fájdalomban részesülsz.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A legutolsó szakításodkor nagy felismerésre döbbentél. Nem csak a partnered hibája volt minden! Arra az elhatározásra jutottál, hogy meg kell változnod. És változtatnod kell azon is, ahogy egy párkapcsolatban viselkedsz, működsz. Belevágsz ebbe a nehéz önismereti munkába, és elkezdesz magadon dolgozni. Kicsit könnyedebben szeretnéd kezelni a dolgokat, és megerősítened magad, hogy ne vegyél mindent a lelkedre. Ezért szünetelteted a szerelemkereső programot, amíg magadra nem találsz.

Halak (február 19. – március 20.)

Rájöttél, hogy a boldogsághoz nincs is szükséged szerelmi kapcsolatra. A szerelem és szeretet természetesen nagyon fontos része az életnek. De éppen ez az: mindenhol itt van körülöttünk! Ezt te is tudod. Sőt, arra a következtetésre jutottál, hogy egyedül is tudsz boldog, kiegyensúlyozott életet élni. Most ez a célod, és mindent meg is teszel érte. A legrosszabb forgatókönyv az lehet, hogy bebizonyítod magadnak, képes vagy megcsinálni: és tényleg boldog leszel. Utána pedig már jöhet bármi… vagyis bárki.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top