Horoszkóp

Ezért döntenek úgy a tűz jegyűek, hogy nem futnak a szerelem után

Az ősz tökéletes időszak arra, hogy befele forduljunk. Visszakanyarodhatunk valódi énünkhöz, mozgatórugóinkhoz. Ilyenkor jobb, ha felhagyunk a szerelem utáni kutakodással is. Az Oroszlán amúgy is megunta a randizást.
csajok

A tél közeledtével hajlamosak vagyunk egyre több időt tölteni egyedül. Ez bizony arra sarkallja az embert, hogy elgondolkozzon rajta: ki vagyok én, és mit akarok? 

A párkeresők ilyenkor könnyebben felhagynak a szerelem üldözésével, és sokszor ennek a kényszernek az elengedése hozza meg a boldogságot. De mikor jön el a tűz csillagjegyeknek az a pont, hogy erre rávegyék magukat? 

Kos (Március 21. – Április 20.)

Az utóbbi időben felfedezted, micsoda előnyei vannak, ha a munkádra koncentrálsz. Beletetted minden időd és energiád, ugyanolyan szenvedélyesen, ahogy előtte csak a társkereső oldalakba. A munkahelyen viszont bezsebelheted a dicséretet és jutalmat is a teljesítményedért: míg az előbbiről ez sajnos nem mondható el.

Ez segít rádöbbenni, hogy az élet más területein is lehet sikereket elérni, és egy időre félreteszed a szerelmi élet témakört.

Oroszlán (Július 23. – Augusztus 23.)

Szörnyen unalmassá vált számodra a randizás. Nem arról van szó, hogy nem vágysz társaságra, vagy új, érdekes ismeretségekre – de nem akarod belekeverni a romantikus szálat. Mindenkiben a nagy őt várni, és csalódni, mára szörnyen kiábrándítóvá vált. Minden, ami a nyár során még izgalmas és érdekes volt, a szórakozóhelyeken és közösségi rendszereken keresgélni, inkább már lehangoló és idegesítő.

Innentől inkább visszapattintod az érdeklődőket, és a barátaiddal meg magaddal foglalkozol. Úgyis jön, aminek jönnie kell.

Nyilas (November 23. – December 21.)

Nagyon sok gondolat kavarog mindig a fejedben, pláne egy ilyen nyár után. Állandó mulatás, a kaland, esetleg egy kis pihenéssel fűszerezve. Ha valaki érdekes felbukkan, akkor talán esélyt adsz kettőtöknek. De nem vagy hajlandó a szerelemhajsza gondolatával feküdni és kelni. Egy darabig próbáltad komolyan és tudatosan keresni a párodat, hogy elkötelezhesd magad valaki mellett.

De most visszatérsz az igazi énedhez: aki könnyedén veszi a dolgokat, és a lehető legtöbb vidámságot hozza ki az életből.

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top