nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek kapcsolata az exekkel

5 csillagjegy, aki újra össze fog jönni az exével

Az exekkel összejönni nem mindig jó ötlet, de a következő öt csillagjegy számára nem okozna gondot felmelegíteni a káposztát.

A párkapcsolati tanácsadók általában nem szokták javasolni, hogy újra összejöjjünk az exünkkel, mert könnyen lehet, hogy ugyanazok a problémák fel fognak bukkanni újra, amik miatt szakítottunk régebben. De ha te a következő csillagjegyek közé tartozol, akkor rád nem hatnak az óvatos tanácsok, simán össze tudnál jönni újra az exeddel.

Rák

A sokarcú Rák csillagjegy egész lényét az érzelmek irányítják. Mivel nem tudsz másképp szeretni, csak úgy, ha beleadod a szívedet és lelkedet, ezért ha egyszer beleszerettél valakibe, akkor rögtön a közös jövőtök is megjelenik a lelki szemeid előtt. Az örökké tartó szerelem ideája nem áll távol tőled, így aztán amikor véget ér egy párkapcsolatod, akkor úgy érezheted, hogy vége van a világnak is. Emiatt van az, hogy nehezebben engeded el a szerelmedet, könnyen megbocsátasz és visszafogadod az exed, ha újra össze akar veled jönni.

Halak

Halak csillagjegyűként szentimentális embernek számítasz, amikor pedig szerelemről van szó, akkor hatalmas érzelmeket élsz át. Olyan őrülten tudsz szeretni, hogy amikor vége van a kapcsolatnak, akkor óriási a zuhanás is, de azért az emlékeidben csak a pozitív érzelmeket tartod meg magadnak. Nosztalgiával tekintesz vissza a kapcsolatra, hamar elfelejtesz minden negatívumot, úgyhogy ha az exed vissza akarná könyörögni magát, könnyen kötélnek állnál.

Csillagjegyek és exek kapcsolata

Ezek a csillagjegyek könnyen felmelegítik a kapcsolatot (Kép: Unsplash)

Mérleg

A csodálatos Mérleg csillagjegy arra törekszik, hogy a jót lássa meg másokban. Sok energiát és szeretetet adsz a párkapcsolatodnak, ráadásul nem igazán rajongsz az egyedüllétért, így aztán, ha az ex fel akarja venni megint veled a kapcsolatot, akkor nem nagyon fogsz ellenkezni, újra megpróbálod vele, hátha most sikerül. Mivel alapos vagy és a szakítás óta átgondoltad, miért ment tönkre a kapcsolat, ezért jó eséllyel indulsz a felmelegített szerelemben.

Bika

A Bika csillagjegynek kicsivel több időre van szüksége, hogy megengedje magának, hogy fülig szerelmes legyen, ám amikor beadja a derekát, akkor hosszú távra tervez. Nem vagy oda a nagy változásokért, szereted tartani magad a szokásaidhoz, és ez alól nem kivétel a kapcsolatod sem. Számodra a kiszámíthatóság nagy erény, úgyhogy amikor az exed felbukkan, kész vagy adni neki egy új esélyt a régi, közös emlékek kedvéért. Sokkal inkább hajlandó vagy küzdeni egy jól ismert szerelemért, mint elhagyni a komfortzónádat és kimerészkedni az ismeretlenbe egy új, idegen emberrel.

Szűz

A Szűz csillagjegy hirtelen képes szerelembe esni egy párkapcsolat elején, és ha szakításra kerül a sor, automatikusan elkezdi keresni, hogyan lehetne megjavítani, ami két ember között eltörött. Nem igazán vagy hajlandó elfogadni, hogy örökre vége a szerelemnek, szerinted mindenkinek jár még egy esély, amit meg is adsz, amint visszatér az életedbe az ex és minden erőddel azon vagy, hogy ne ismételd meg a múlt hibáit.

via

A jó házasság titka:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top