Horoszkóp

A Rák csillagjegy 3 típusa nagyon különbözik egymástól. Te melyik vagy?

A Rák érzékenységéről, empátiájáról, gondoskodó hajlamáról a legismertebb. A horoszkóp szerint mégsem valamennyi Rák csillagjegyű emberre igazak teljes mértékben ezek a jellemvonások. Nos, te melyik vagy a három Rák közül? Meglepő válaszok következnek.

A különleges horoszkópból fény derül arra a rejtélyre, hogyan lehetséges, hogy két ember, akik a Rák jelében születettek, szinte alig hasonlítanak egymásra a tulajdonságaikban. Egyikük határozottabb, a másik érzékenyebb és kiszámíthatatlanabb. Vajon miből adódnak ezek az eltérések? Végre megtudhatod a választ.

Ismerd meg tehát ezúttal a Rák három típusát. S azért három típus, mert az asztrológia három dekádra osztja a jegyeket. Minden dekád más és más tulajdonságot, jellemvonást is hordoz az alapvető Rák jellemzőkön túlmenően. S így történhet meg, hogy te és a legjobb barátod is a Rák jelében születettek, mégis számos témában másként gondolkodtok.

A Rák víz elemi jegy

A horoszkópban minden jegy pontosan 30 fokra helyezkedik el egymástól, s ezt a 30 fokot osztja még háromfelé az asztrológia. A három dekád a társ csillagjegyek és bolygóik tulajdonságait, képviseli. A Rák a víz elemi jegyek közé tartozik. Két társa a Skorpió és a Halak. A Rák jele többnyire minden évben június 21. és július 22. közé esik. Mindebből következően a Rák jegy

  • első dekádjába tartozol, ha június 21-30. között ünnepled a születésnapodat. A Rák első dekádod a Hold uralja, s nálad jelennek meg a legpontosabban a Rák tulajdonságok.
  • második dekádjába tartozol, ha július 1-11. között  között születtél. A második dekádot a Mars és a Plútó bolygók uralják, s te a Rák mellett a Skorpió tulajdonságait is képviseled.
  • harmadik dekádjába tartozol, ha július 11-22. között születtél. A harmadik dekádot Jupiter és a Neptunusz uralja, és a Rák mellett a Halak tulajdonságai is megtalálhatók benned.
Meglepő, mennyire különböznek a Rák jelében született emberek egymástól

Meglepő, mennyire különböznek a Rák jelében született emberek egymástól (fotó: Pixabay)

A Rák első dekádja

A legerőteljesebben te képviseled a Rák csillagjegy tulajdonságait. A jegyed és az első dekád uralkodó bolygója is a Hold, amelynek köszönhetően nagyon romantikus és érzékeny a lelked. A megérzéseid bámulatosan pontosak. Családod mellett tűzön-vízen át kitartasz, a hagyományos értékrendben hiszel. A hangulatod meglehetősen hullámzó, akár egyetlen napon belül is lehetsz nagyon vidám, és nagyon kedvetlen. A szeretteidnek mindenkor és mindenben örömmel segítesz. Az érzéseidet inkább elrejted, mert félsz a csalódástól, és hogy gyengének, sebezhetőnek tartanak.

A Rák második dekádja

Ha a Rák második dekádjában születtél, a Skorpió csillagjegy tulajdonságait is hordozod, hiszen a Hold mellett a Skorpió két uralkodó bolygója, a Mars és a Plútó is erőteljesen hat rád. Gyermekkorodban inkább zárkózott és félénk lehettél, de felnőtt korodra az önbizalmad is sokat erősödött. Hajlamos lehetsz harcolni másokkal, amikor a helyzet úgy hozza. Nem viseled el a sértéseket. Nem mindenkor tudod kezelni az érzelmi hullámokat, a szenvedélyt, amit próbálsz magadba fojtani. Nagylelkű, de nagyon érzékeny típus vagy. Bátran kiállsz magadért, bár néha erőszakos lehetsz másokkal.

A Rák harmadik dekádja

Amennyiben a Rák harmadik dekádjában születtél, a Rák tulajdonságok mellett a Halak jegy jellemvonásai is megjelennek nálad. A Halak uralkodó bolygója a Jupiter és a Neptunusz, amelyeknek köszönhetően művészi vénával rendelkezel. Te el sem tudnád képzelni az életedet jó könyvek, lágy zene, tánc nélkül. Szereted a tengert, szívesen töltöd a szabadságodat vízpart mellett. Hajlamos lehetsz illúziókat kergetni az életedben, főleg amikor szerelmes leszel. Nem félsz a magánytól, de attól annál inkább, hogy elveszíted a számodra igazán fontos társakat.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top