Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek jobb, ha meg sem próbálják együtt

Ezek a csillagjegyek jobban teszik, ha meg sem próbálják együtt. Annyira különbözőek, annyira mások, hogy a kapcsolatuk eleve kudarca ítélt. Még akkor is kevés reményük nyílik a boldog jövőre, ha kezdetben lángol közöttük a szerelem. Te melyik csillagjegyben születtél? És a párod? Vajon hogy jöttök ki egymással?

A Rák és a Vízöntő jobban teszik, ha messze elkerülik egymást

rák csillagjegy össze nem illő párok horoszkópvízöntő csillagjegy össze nem illő párok horoszkópA Rák és a Vízöntő kapcsolatát az intenzív érzelmek és a hűvös távolságtartás jellemezhetné a leginkább. Nagyon izgalmasnak találják a másikat eleinte, a szerelmi fellángolás mégis meglehetősen gyorsan kialszik. A Vízöntő túlzottan is ragaszkodónak és féltékenynek látja a párját, míg a Rák szerint szerelme csöppet sem támogatja érzelmileg. Nem téved, hiszen ha valaki, a Vízöntő biztosan nem képes arra az érzelmi melegségre, amire a Rák vágyik. Nem azért, mert nem tud szeretni, de az érzésekkel valóban meggyűlik a baja. Ő az önállóság, a szabadság szülötte. A Rák folyamatosan a támogatását keresi, és míg ő az otthon kényelmét élvezné, párja a társaságban érzi legjobban magát. A Vízöntő megfullad a kapcsolatban, a Rák pedig csalódott, mert nem kapja meg az áhított szerelmet.

A Szűz és a Mérleg jobban teszik, ha barátok maradnak

össze nem illő csillagjegyek szűz horoszkópössze nem illő csillagjegyek mérleg horoszkópA Szűz és a Mérleg csak elvétve, és meglehetősen ritka esetben viseli el egymást hosszabb, tartós kapcsolatban. Róluk azt sem lehet állítani, azért kerültek össze, mert az ellentétek vonzzák egymást. A vonzó és romantikus Mérleg meglágyítja a Szűz szívét, ezért a kapcsolat kezdetén egészen jól kijöhetnek egymással. Még a hálószobában is megértik a másikat. A világról ugyanakkor egészen eltérően gondolkodnak, míg a Szűz következetes, szigorú és nagyon alapos, addig a Mérleg jóval felületesebb, feledékeny és sokkal lazábban fogja fel az életet. Nagyon sokat vitatkoznak, civakodnak, amit a Mérleg alapból gyűlöl, ő inkább a diplomácia híve, szíve szerint messze kerülné a konfliktusokat. Mindketten vágynak a harmóniára, a mindennapokban mégsem képesek azt megvalósítani. Ők inkább tönkreteszik egymást, mintsem boldogan élnének együtt, míg meg nem halnak.

Az Ikrek és a Bak különbözőbb nem is lehetne

ikrek horoszkóp össze nem illő csillagjegyekbak horoszkóp össze nem illő csillagjegyekHa létezik két olyan csillagjegy, akik kapcsolata eleve bukásra ítélt, az biztosan az Ikrek és a Bak. Az még nem mondható véletlennek, hogy felfigyelnek egymásra, hiszen a Bak türelme és kiszámíthatósága a kapcsolat elején nagyon is imponál az Ikreknek. A Bak értelmes, okos, valódi szellemi partnert lát párjában, akivel nagyon sokféle témáról diskurálhat. Kifejezetten inspirálja őt az Ikrek mozgékonysága és kivételes kommunikációs képessége. Ami eleinte vonzó a másikban, a későbbiek során épp az dühíti őket a leginkább. A Bakot idegesíti az Ikrek okoskodása és pikírt megjegyzései, nem beszélve a változékonyságáról, az Ikrek hiányolja a kellő mennyiségű figyelmet, unalmasnak és túlzottan is kiszámíthatónak véli a párját, akit munkája erősen lefoglal. A barátokra alig jut idejük, az Ikrek vagy egyedül megy, vagy úgy érzi, megfullad a kapcsolatban. Nem véletlen, hogy a boldogságra együtt csekély a remény.

össze nem illő csillagjegyek horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek kevés az esélyük egymással (Thinkstockphotos)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top