Horoszkóp

Szerelmi horoszkóp: így illik össze a Nyilas a csillagjegyekkel

A Nyilas az egyik legszabadabb, legvidámabb, legvonzóbb csillagjegy. Könnyen levesz a lábáról bárkit. Vajon téged is? A szerelmi horoszkópból kiderül, hogyan illik össze a Nyilas a többi csillagjeggyel.

A Nyilas a Kossal

bika kos párkapcsolat szerelem horoszkópMindketten erőteljesek, szenvedélyesek, párjuktól mély érzelmekre vágynak. Más téren már nem ennyire egyformák, de ez egyáltalán nem jelenti, hogy rossz párosítás lenne a Nyilas és a Kos. Sőt! Hullámhegyek és hullámvölgyek válthatják egymást, de ha kellően összetartanak, a Nyilas és a Kos a leglehetetlenebbnek tűnő helyzeteket is képes megoldani.

A Nyilas a Bikával 

bika bika párkapcsolat szerelem horoszkópAz élvezetek és az életörömök éppúgy fontosak a Nyilas és a Bika számára is. Ők azok, akik szinte élnek-halnak a testi szerelemért és a különféle kényeztető kezelésekért, a finom ételekért, italokért. Ez a közös szenvedély szorosan összefűzi a Nyilast és a Bikát, akik között a légkör derűs, a társulásuk pedig általában harmonikus. Barátaik is örömmel töltik velük az időt, így sosem unatkoznak.

A Nyilas az Ikrekkel

bika ikrek párkapcsolat szerelem horoszkópRendkívül szövevényes és soha véget nem érő regényt lehetne írni arról, ahogyan egymásra talál az Ikrek és a Nyilas. Persze az is izgalmas történet, hogyan alakul idővel a párkapcsolatuk. Az biztos, ők egyetlen percig sem unatkoznak egymás mellett, hiszen sok bennük a közös vonás, mindenkor tartogatnak jó pár meglepetést a másik számára. Nálunk biztosan nem köszöntenek be a szürke hétköznapok.

A Nyilas a Rákkal

bika rák párkapcsolat szerelem horoszkópNem lehet azonnal kijelenteni, hogy a Nyilas és a Rák párkapcsolata esélytelen, de az is igaz, a nyugodtságáról híres Rákot felpaprikázhatja a Nyilas állandó mehetnékje, túláradó tettvágya. Ahhoz, hogy a kapcsolatuk jól működjön és hosszú ideig tartson, sok türelemre, toleranciára, nyitottságra és kompromisszumkészségre lesz szükség. Szerencsére egyikük sem riad meg a feladattól, így egészen jók lehetnek a kilátásaik.

Nyilas szerelem horoszkop

A Nyilas egyenesen keresi a kihívásokat (Thinkstockphotos)

A Nyilas az Oroszlánnal

bika oroszlán párkapcsolat szerelem horoszkóp

Még a külső szemlélők is megállapíthatják, milyen szép párt alkot a Nyilas és az Oroszlán, sőt a külsőségeken túl a jellemük és a tulajdonságaik is igazán jól passzolnak egymáshoz. Ha a személyes horoszkópokban nincs valami nagyobb ellentmondás, igazán boldog jövőre számíthatnak. A Nyilas és az Oroszlán kellően inspirálják, motiválják egymást, ami pedig hiányzik az egyikből, az megvan a másikban.

A Nyilas a Szűzzel

bika szűz párkapcsolat szerelem horoszkópBár gyakran megesik, hogy felfigyelnek egymásra, a szenvedély általában csak közepes intenzitással lángol a Nyilas és a Szűz között. Valójában a hálószobán kívül sem mindenkor nagy az egyetértés közöttük, míg a Szűz számára fontos a rend, a kiszámíthatóság és a következetesség, addig a Nyilas a spontaneitás híve, ezért párja úgy érezheti, céltalanul csapong a nagyvilágban ahelyett, hogy a tervei szerint haladna.

A Nyilas a Mérleggel

bika mérleg párkapcsolat szerelem horoszkópKényeztetés, romantika, közös jövő tervezgetése – leginkább ezek jellemzik a Nyilas és a Mérleg párkapcsolatát. Igazán nagyszerű párost alkotnak, már csak azért is, mert kellően inspirálják egymást a szerelemben és a hétköznapokon egyaránt. Amikor egyikőjük mélypontra kerül, a másik kirángatja onnan, ez pedig hosszú távon nagyon gyümölcsöző lehet.

A Nyilas a Skorpióval

bika skorpió párkapcsolat szerelem horoszkópAhhoz, hogy a Nyilas és a Skorpió közötti párkapcsolat olajozottan működjön, a legjobb, ha előre lefektetik a szabályokat, és tisztázzák, mit várnak a másiktól. Ha ez sikerül, és szem előtt is tartják a megbeszélteket, számtalan örömteli pillanatban lehet részük egymással. A Nyilas jobb, ha meg sem próbálja kijátszani az agyafúrt Skorpiót, mert ha magára haragítja, semmi sem lesz többé a régi.

Nyilas szerelem horoszkop

A vidám és kalandvágyó Nyilas mellett senki sem unatkozik (Thinkstockphotos)

A Nyilas egy másik Nyilassal

bika nyilas párkapcsolat szerelem horoszkópSok mindenben hasonlítanak, sőt, egészen egyformák! A külső szemlélőnek a kapcsolatuk mégis olyan lehet, mint amikor két kutyakölyköt látnak játszani: csak azért esnek egymásnak, hogy szórakozással töltsék az időt, és az erejüket fitogtassák. Valahogy így alakul mindez a két Nyilas párkapcsolatában is. Amikor véget érnek a játszmák, és felnőnek a feladathoz, remek párkapcsolat alakulhat ki közöttük.

A Nyilas a Bakkal

bika bak párkapcsolat szerelem horoszkópMiután elillant a rózsaszín köd, a Bak a Nyilas szemében talán túlságosan is komolynak és megfontoltnak tűnik, sőt, úgy érezheti, párja elutasító, amikor ő kényeztetésre, lelkizésre vágyna. A hálószobában kiválóan megértik egymást, de az élet más területén már nagyon is alkalmazkodniuk kéne a másikhoz, ami nem igazán megy nekik. A Baknak nyitottabbnak és rugalmasabbnak, a Nyilasnak pedig türelmesebbnek kellene lennie.

A Nyilas a Vízöntővel

bika vízöntő párkapcsolat szerelem horoszkópMindketten nyitottak, kíváncsiak és kalandvágyók, imádják a mozgalmas baráti összejöveteleket, szívesen fedeznek fel új helyeket és ismernek meg új arcokat. A társadalmi elvárásokra a Nyilas és a Vízöntő is fittyet hány, így igazán különleges párt alkotnak. Ha netán úgy éreznék, valami hiányzik a kapcsolatukból, semmi kétség: páratlan intelligenciájuk és kreativitásuk átlendítheti őket a holtponton.

A Nyilas a Halakkal

bika halak párkapcsolat szerelem horoszkópA Halak az egyik legjobb választás a Nyilas számára, mert mindkettőjüknek élénk a fantáziája, ráadásul az esetek többségében szinte az első pillanatban felfigyelnek egymásra. A hosszúra nyúlt, forró ölelések a Nyilasnak és a Halaknak is kedvére valók, és ha még egy kis gyakorlatiasságot is sikerül a kapcsolatukba csempészni, szinte biztos, hogy örömteli folytatásra számíthatnak együtt.

(Via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top